Haber

Ali Koç’tan tüm taraftarları sevindirecek açıklama: 2-3 puanlık transfer atışımız daha var

Fenerbahçe Lideri Ali Koç, kulüp Üst Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Ali Koç’un açıklamalarını canlı yayınlıyoruz.

İşte Ali Koç’un açıklamaları;

“BAŞARILI BİR SEZONU BIRAKTIK”

Şampiyonluk hasretimiz 9. yıla taşındı. Son 12 yılın ortalaması en yeterli puandı, 122 gol… Son 5 yılın şampiyonlarından daha fazla puan topladık. Avrupa’da 50. sıraya ulaştık. Sevilla’yı yenen tek grup biziz. 10 yıldır alamadığımız Türkiye Kupası’nı aldık. Bu açıdan başarılı bir sezonu geride bıraktık.

“İSA’DA ÜÇ OYUN”

Derbi performansı… Büyük şampiyonluk beklentisi, erken şampiyonluk sözleri… Dünya Kupası’na kadar çok iyi oyun stili. Düşme hattındaki takımlara kendi sahamızda kaybettiğimiz puanlar… Bu açıdan bakıldığında başarısız bir sezon geçirdiği söylenebilir. Sanırım şansımız pek iyi gitmiyor. Vitor Pereira üçlü savunma yaptığı için yollarımızı ayırdık. Hayatında triple oynamayan hoca bizde üçlü oynamaya başladı. Hocayla ilk kez konuşurken ilk sorumuz ‘Üçlü oynamıyor musun?’ oldu. loştu. “Neden böyle bir şey yapıyorsun?” Biz de ‘Anlamıyorsun, ben trio oynamıyorum’ dediğimizde, dedi. Bu bizim için bir şans oldu.

“2-3 SAYIDA ATIŞLARIMIZ VAR”

İyi bir transfer politikası izledik. İsmail Kartal, Mario Branco, yardımcısı Okan Özkan ve Selahattin Baki ile çok çalıştık. 2-3 puanlık transfer atışımız daha var.

“TAKIMI TUTMAK ZORUNDAYIZ”

Öğretmenlerimizi ve çalışanlarımızı korumalıyız. Fenerbahçe’nin en büyük rakibi Fenerbahçe camiasının kendisidir. En küçük olayı en büyük tepkiyle yaşadık. Bu olumlu ve olumsuz. Maç kazanıyoruz, transfer yapıyoruz ve havada uçuyoruz. Gazetelerde yazılan transferler gerçekleşmediği için kararlar alıyoruz. Transfer yaptık, bana mesaj atıyor. ‘Ayağına taş değmesin’ Yukarı çıkıyorum, aynı kişi ‘Allah kahretsin’ yazmış. Bu durum camiamızın damarına işlemiş. Başkanlığım bittikten sonra daha net anlatacağım. Bulunduğumuz dalı kesiyoruz.

“1959 GEÇ BİR KARAR”

1959’dan önce komisyon kuruldu. Doğru ama gecikmiş bir karar. İnşallah karar verilir. Aksi takdirde gereksiz tartışmalar devam edecektir. Çok bekledik, acelemiz yok. Tarih iyi araştırılmalıdır. 1959’dan önce Türk topraklarında futbol oynanırdı oynanmazdı! Buna karar verilmeli! Amacımız rakiplerimizi geride bırakmak değil. Tarih onlar için hiçbir şey ifade etmiyor. İlgili kurumlara baskı yapmaya çalışıyorlar. Ülkemizdeki durum bu. Haklarımızın peşindeyiz. Efsanelerimizin emeklerinin peşindeyiz. Bu Türk futbolunun tarihi meselesidir, Fenerbahçe’nin değil. Süreç ilerledikçe birçok ekip ortaya çıkacaktır. Beşiktaş’ın da 5 şampiyonluğu var. Trabzonspor’un da bir talebi oldu, henüz incelemedik. Bu Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesi değil.

“FENERBAHÇELİLER UYANIN”

Hukuka aykırı telaffuzlarla haklarımızı gasp etmeye çalışanlara anladıkları dilden kullanmaya çalışacağız. Bu kadar kolay. TFF’nin en doğru süreci işleterek; kararlarını verecektir. ‘Adalet istiyoruz, ayrıcalık değil’ diyenler var. Erkeklikle cevap veriyoruz, lider sonra ‘Neden erkeklikle ilgili cevap veriyorsun?’ diyor. Parlamayı işaretlerler. Geçen sene ‘Olay mahalline ilk giden katildir’ dediler. Baktığınızda ilk etapta bu işe nasıl girdiklerini görüyorsunuz. Uyan Fenerbahçe tehlikenin farkında! Kombinasyon isteyen arkadaşlar uyansın.

“KONUŞMUYOR”

1959’dan önce bir şampiyonlukları olduğu için panik içindeler. Biz işin içinde değiliz. Bu iş Türkiye’de olumlu sonuçlanmazsa yurt dışında bir süreç var. Yalanlarla algı oluşturmaya başladılar. Halkı ya yanlış anlıyorlar ya da yanlış yönlendiriyorlar. Başvurumuz reddedildi! Tamamen yalan. Kamuoyunu ve TFF’yi etkilemeye çalışıyor. Her konuda olduğu gibi. TFF Başkanı sizin milletvekiliniz ama heyetlerdeki kişilerin Fenerbahçeli olduğunu söylüyorlar. Haklı olduğumuz ortaya çıkacak, bu yüzden önümüze çıkamayacaklar. Menajerlerinden birine dışarı çık konuşalım dedim. ‘Senin huzuruna çıkamaz, hitabetçi değildir’ dedi.

“5 YILDIZLA GİTMEYECEĞİZ”

TFF Lideri Mehmet Büyükekşi’ye ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Ödül törenine 5 yıldızla gittik. Kurul kurulmasaydı 5 yıldızla çıkmaya devam edecektik. Küme düşmeye kadar penaltı. Hodri kare duruşu yaptık. TFF’nin yaklaşımını doğru buluyoruz. Komisyonun kararına saygı duymak ve TFF’yi baskı altına almamak için yıldızsız formayla çıkacağız. Amacımız süreci başlatmaktı. Son derece memnunuz.

AZİZ YILDIRIM

Aziz Yıldırım, böbürlenme, iftira ve tehditlerle yeniden ortaya çıktı. Topluluk gücüne şimdi her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Öyle bir ülkede, toplumda ve kültürde yaşıyoruz ki; İftiraya, iftiraya, tehditlere cevap vermeyince üzerinize yapışıyor. Kısa bir cevap vereceğim ve dönem sonuna kadar polemiğe girmeyeceğim. Bu gerilimden en çok da rakiplerimiz memnun. Zaman zaman ortaya çıkarak uyum sağlamaya çalışırlar. Yıldırım Bey ve yandaşları bir hayal dünyasında yaşamaktadır. Bunların Fenerbahçe’nin başarısıyla hiçbir ilgisi yok. Bunu herkes görüyor. Fenerbahçe’nin geleceğini düşünüyor olsaydınız çok farklı bir duruş sergilerdiniz.

“CESUR OLMAYAN LİDER”

Hazırlanan metin önüne yerleştirilir. Metne sadık kalamadı, absürt derecede uygunsuz, ayrımcı telaffuzlarla kendi gerçek iç dünyasını yansıtıyor. Saçma sapan ekonomik hesaplar… Neredeyse borca ​​battık. Hangisine cevap verelim? Halkın arasına çıkmaya cesaret edersen, söyleyeceğin her şeye cevap vereceğim. O güne kadar Aziz Yıldırım konusu kapanmıştı. Sayın Lider, hayatımda tanıdığım en yiğit görünüşlü ama hiç de yiğit olmayan başkansınız. İyi niyetli olsaydın Fenerbahçe eleştirilerini dışarıda değil kongre üyelerinin önünde yapardın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu