Teknoloji

Amazon, rol yapma oyunu Throne and Liberty’nin yayıncısını devraldı

 
Amazon Games, NCSOFT tarafından geliştirilen çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Throne and Liberty’nin yayıncılığını üstlendi. Oyun, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa ve Japonya’da PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Şu an için oyunun ne zaman çıkacağı belli değil. Throne ve Liberty, orta platform oyun desteğine sahip olacak.
 
Yayın anlaşmasıyla ilgili olarak her iki taraftan da çeşitli açıklamalar geldi.
 
 
 
Rol yapma oyunu Throne and Liberty’yi yayınlayan Amazon Games’in başkan yardımcısı Christoph Hartmann, fikir birliği hakkında yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “NCSOFT, popüler ve uzun süredir devam eden bir çevrimiçi proje üzerinde çalışıyor. Bu projeye güveniyoruz. Throne ve Liberty günümüzün en çok beklenen MMO’larından biridir.
 
Öte yandan, zaman içinde yaşayan ve büyüyen oyunlar yayınlamak, stratejimizin kritik bir parçası olmaya devam ediyor. Size dünyanın en yetenekli geliştiricilerinden yüksek kaliteli oyunlar sunmak bizim için çok önemli.”
 
Öte yandan, NCSOFT baş geliştirme sorumlusu Moonyoung Choi şunları ekledi: “Amazon Games, yerelleştirme, pazarlama ve topluluk desteği konularında kanıtlanmış uzmanlardır. Bu nedenle, dünya çapında canlı hizmet oyunları akışı için en güvenilir ortaklardan biridir. Potansiyelimizi Throne’da açığa çıkaracağız.” ve Liberty’nin dinamiği “Size .
 
Throne and Liberty, çevrimiçi çok oyunculu rol oynama öğelerini hikaye odaklı aksiyon ve dövüş türüyle harmanlıyor. Oyunun seyri oyuncuların ataklarına göre değişiklik gösterecektir. Bakalım nasıl bir yapım ortaya çıkacak.

haber-kose.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu