Yaşam

Arka Sokaklar yeni sezonuyla karşınızda! Ancak Oya Okar kadroda olmayacak.

17 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan Sanat Sokaklar dizisi geçen yıl çıkış yaptı ve ardından bu süre uzadı. Uzun süredir akıbeti belli olmayan dizinin yeni dönemde aynı gün ve saatte yayınlanacağı öğrenildi. Ancak merakla beklenen dizide Selin Komiser rolünü oynayan Oya Okar, gruba veda etti.

KANAL D’YE AKTARILDI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Art Sokaklar 638. bölümü geçen yıl yapımcısı Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle yayınını durdurdu ancak bu sefer planlanandan uzun sürdü. Yaşanan gelişmelerin ardından Kanal D’nin kendi bünyesindeki yapım grubu tarafından yönetilen D Medya, 17 sezondur cuma akşamları seyirciyle buluşan polisiye dizisinin haklarını devraldı. İnanoğlu’nun haklarını ücretsiz olarak devrettiği dizi yeni sezonda ekrana gelecek ve yönetmenliğini Orhan Oğuz ve Ozan Yurdakul üstlenecek.

OYA OKAR SOL

Dizinin eski kadrosundan Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun devam edeceği dizide Selin Komiser’e hayat veren Oya Okar, ana kadroda yer aldığı diziden ayrıldı. Merakla beklenen dizinin Ağustos ayında sete girmesi planlanıyor.

haber-saimbeyli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu