Haber

ASKİ’den filosuna yeni araçlar

ADANA (İGFA) – Adana Büyükşehir Belediyesi’ne alınan tır ve otobüslerle, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin araç ve iş makinesi filosu, halkın hizmetine sunulacak şekilde büyüyor.

Adana’nın yaşam standartlarını yükseltecek yeni projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını titizlikle sürdüren ve kent genelinde tespit edilen tüm sorunları ivedilikle çözen ASKİ, çalışmalarında kaynaklarını verimli kullanmaya özen gösteriyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın her zaman kamu yararını gözetme hassasiyetine uygun olarak yatırımlarını yapan ASKİ, elde ettiği birikimi parayı doğru kullanarak halkın hizmetine dönüştürüyor.

ASKİ tarafından 2019 yılından bu yana toplam 145 adet araç ve iş makinesi alımı yapılmıştır. Kiralama bedeli yüksek olan ve maliyeti kısa sürede amorti eden makinelerden elde edilen tasarruf ile il genelinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu yatırımları yapılmıştır. Satın alma yöntemi ile.

Bugüne kadar toplam 2019 kilometre içme suyu sınırı inşa eden ASKİ, şehrin her noktasına sağlıklı ve kaliteli su ulaştırılmasını sağladı. Altyapı yatırımları kapsamında toplam 320 kilometrelik kanalizasyon ve yağmursuyu sınırı çizilerek Adana halkının hizmetine sunuldu.

haber-hani.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu