İş

AXA Sigorta, DenizBank ile acentelik sözleşmesini uzattı

DenizBank ile AXA Sigorta arasında 12 yıldır devam eden tek acentelik sözleşmesi 2031 yılına kadar uzatıldı. AXA Sigorta’nın hayat dışı sigorta ürünlerinin dağıtım, pazarlama ve satışına DenizBank satış ve dağıtım ağları üzerinden devam edilecek, Türkiye genelinde milyonlarca müşteriye hizmet veren.

2011 yılında başlayan ve AXA Sigorta’nın hayat dışı sigorta ürünlerinin 15 yıl boyunca DenizBank satış ve dağıtım ağları üzerinden pazarlanması ve satışı amacıyla yürütülen iş birliği, 11 Mayıs 2023 tarihinde DenizBank Finansal Hizmetler Kümelenmesi CEO’su tarafından imzalandı. Hakan AteşVe  AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken Madrid’de düzenlenen törende imzalanan anlaşma ile uzatıldı. Bu kapsamda DenizBank ile Axa Sigorta’nın 2026 yılında tamamlanması beklenen iş birliği, 2031 yılına kadar 5 yıl daha devam edecek.

 

DenizBank Finansal Hizmetler Kümelenmesi Başkanı Hakan Ateş , imza töreninde yaptığı konuşmada, “DenizBank olarak her zaman ekosistem yaklaşımıyla hareket ediyor, farklı paydaşlarımızla güçlerimizi birleştirerek ülkemize sunduğumuz faydayı artırmayı önemsiyoruz. AXA gibi sigortacılık konusundaki temel bilgi birikimine güvendiğimiz bir kurumla kurduğumuz işbirliğini sürdürülebilir kılmaktan da mutluluk duyuyoruz. 2011 yılından bu yana uyum içinde ilerleyen ve verimliliğini hiçbir zaman kaybetmeyen iştirak ve gruplarımızın çalışmalarının karşılığını alıyoruz. İşbirliğimizin yarattığı faydayı daha üst seviyelere taşımak için AXA Sigorta’nın hayat dışı sigortalarını sunmaya devam edeceğiz. ürünlerini 650’yi aşkın şubemiz ve dijital kanallarımız başta olmak üzere tüm kanallarımız aracılığıyla ülkemizin her köşesindeki insanımıza ulaştırıyoruz. Bundan sonraki dönemin kurumlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.”

AXA Sigorta Genel Müdürü Yavuz Ölken İmza töreninde yaptığı konuşmada, “AXA Sigorta olarak geniş ürün ve hizmet yelpazemizi tüm Türkiye’deki müşterilerimize ulaştırmayı önemsiyoruz. AXA ve aynı değerlere sahip kurumlarla işbirliği yapmak bizim için çok anlamlı. 2011 yılında DenizBank ile başladığımız yolculuğumuzda hayat dışı sigorta ürünlerimizi çok daha geniş kitlelere ulaştırmak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak hedeflerimizle değer yarattık. Bu iş birliğini geleceğe taşıyarak kurumlarımıza, müşterilerimize ve ekonomimize sürdürülebilir katkılar sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katılımımızın ülkemize, kurumlarımıza ve tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

İmza töreninin yanı sıra DenizBank Bireysel Bankacılık Kümelenmesi Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Ayşenur Hikıran, DenizBank Bireysel ve Özel Bankacılık Kümelenmesi Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, AXA Avrupa ve Latin Amerika CEO’su Antimo Perretta, AXA Madrid International Hub Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuria Fernandez Paris, AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Lideri ve Murahhas Üye Firuzan Işcan, AXA Sigorta Hukuk, Uyum ve Kurumsal Sorumluluk Lideri ve İcra Kurulu Üyesi Onur Koçarve AXA Sigorta Banka ve Finansal Kurumlar Müdürü ve Genişletilmiş İcra Kurulu Üyesi Feyza HasırcılarKatıldılar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberandirin.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu