Haber

Başkan Böcek koltuğunu Raziye Rana Çelebi’ye devretti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yerini Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Raziye Rana Çelebi’ye devretti. Çocuk Lider Çelebi, yeşil alanların korunması ve arttırılması için talimat verdi.

TBMM’nin açılışının 103. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koltuğunu devrettiği Raziye Rana Çelebi ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

KOLTUĞUNU AKTARDI

Çelenk koyma töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi binasında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koltuğunu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlköğretim Okulu 4-D sınıfı öğrencisi Raziye Rana Çelebi’ye devretti. Bölüm tesliminde Raziye Rana Çelebi’ye Okul Müdürü Mehmet Karataş, öğretmenleri, annesi Gülsüm Çelebi ve babası Mehmet Özyılmaz eşlik etti.

ÇOCUKLARIMIZDAN BÜYÜK GÖREV

Koltuğu Raziye Rana Çelebi’ye devretmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Önder Muhittin Böcek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hiç şüphesiz Antalya’nın en güzel yeridir” dediği Antalya’da Büyükşehir Belediyesi’nin koltuğunun çok değerli olduğunu vurguladı. Dünyada”. Lider Böcek, “Bugün geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımıza büyük görevler düşmektedir. Bugün bu koltuğun sahibi sevgili kızım Raziye Rana Çelebi’ye, ailesine ve okul müdürümüze teşekkür etmek istiyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında karanlığa karşı olan öğretmenlerimize büyük görev düşmektedir. Atamızın devrimlerine ve Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak büyüyecek olan sizler bu koltukların sahipleri olacaksınız. Bu vesileyle başta aileniz olmak üzere öğretmenlerime teşekkür etmek istiyorum” dedi.

CUMHURİYETİN GELECEĞİNİN SAHİPLERİYİZ

Başkan Böcek’ten başkanlığı devralan Raziye Rana Çelebi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Çelebi, “Dünyada tatil verilen ilk ve tek çocuklarız” dedi. Bize güvenen, bizi evlatları gibi gören Atamızı saygı ve minnetle anıyorum. Bizler için mücadele eden silah arkadaşlarımızı ve şehitlerimizi minnetle anıyorum. Cumhuriyeti siz kurdunuz, biz Cumhuriyet için büyüyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bu ülkenin çocukları olmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

YEŞİL ALANLAR İÇİN TALİMAT VERİN

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin koltuğunu devralmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Çelebi, “Şehrimizin tüm güzellikleri belediyemize emanet. Büyükşehir Belediyesi olarak hızla gelişen ve ihtiyaç alanları artan bu güzel şehrin tarihi dokusunu ve doğal güzelliklerini koruyarak hizmet vermek için var gücümüzle çalışıyoruz.” Ardından yeşil alanların korunması ve artırılması için talimat veren Çelebi, “Ayrıca halkın huzur içinde yatabileceği park ve bahçelerde de çalışmalarımıza özveriyle devam ediyoruz. Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği alanları özenle hazırlıyoruz.”
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

baykanhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu