Ekonomi

Bursalı, American Business Awards’ta 3 altın ödül aldı

BURSA (İGFA) –Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan American Business Awards’ta (ABA) büyük bir başarıya imza atarak başvurduğu 3 kategoride altın ödüle layık görüldü.

Bursalı, Bursalı ile yarışmaya başvurduğu ‘Yılın Şirketi – Giyim, Güzellik ve Moda’, ‘Yılın Şirketi – Tüketim Ürünleri’ ve ‘Yılın En Yenilikçi Şirketi’ kategorilerinde altın ödülün sahibi oldu. dünyanın en prestijli iş ödüllerinin ortasında gösterilen marka. Şirket, bu başarısıyla “Yılın Şirketi – Giyim, Güzellik ve Moda” kategorisinde de 3 yıl üst üste altın ödülün sahibi oldu.

Ödülle ilgili açıklamalarda bulunan Bursalı Yürütme Konseyi Lideri Alper Bursalı, American Business Awards’ta toplam 3 ödül almanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Bursalı, yenilikçi projeleriyle uluslararası platformlarda ödül almaya devam ettiklerini belirterek, “Dünyanın en prestijli iş dünyası ödülleri arasında gösterilen Bursalı markamızla büyük bir başarıya imza attık. Gururluyuz. başvurduğumuz tüm kategorilerde altın ödül almış olmak.Sürdürülebilir büyüme anlayışıyla çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.Şu ana kadar aldığımız ödüller bu konudaki kararlılığımızın en değerli göstergelerinden biridir.Tüm meslektaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Uluslararası anlamda önemli bir yere sahip olan American Business Awards’ta bu değerli başarıyı elde etmemize yardımcı olan ekip arkadaşlarımız.”

AR-GE VE TASARIM ODAKLI ÇALIŞMA

Kuruldukları günden bu yana Ar-Ge ve tasarım odaklı çalışmalara büyük önem verdiklerini belirten Bursalı, departmanlarının fark yaratan çalışmaları ile dünyanın en büyük oyuncularından biri haline geldiklerini kaydetti.

Türkiye’nin dokuma bölümünde ilk ve tek Ar-Ge ve Tasarım Merkezine sahip olduklarını belirten Bursalı, “Alanında uzman çalışma arkadaşlarımızla birlikte sürekli kendimizi geliştirerek yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Sürekli iyileştirme anlayışıyla daima geleceğe yönelik adımlar atarken, üretimde verimliliği ve katma değeri artıran hamlelerimizle sektörün geleceğine ışık tutmaya devam edeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu