Haber

CHP’li Özgür Özel’den İYİ Parti Milletvekili’nin “Allah vatanı korudu” sözlerine sert tepki

İyi partiAnkara Milletvekili Adnan Beker , katıldığı bir televizyon programında gündemi belirleyecek sözler kullandı. 6’lı tablo oy Yenilgisini vurgulayan Beker, “Altılı masa seçimi kazansaydı henüz bakanlıkları kuramayacaktık. Allah ülkeyi korudu.” Bu sözlere tepki gösteren CHP Grup Lideri Özgür Özel, “Bir şey söylersem kalbinizi kırarım. Benim anlayışıma göre muhalefete muhalefet yoktur.” İfadelerini kullandı.

“BİLMEDİĞİMİZ DAHA NE PROTOKOLLER VAR?”

İyi parti Ankara Milletvekili Adnan Beker katıldığı bir televizyon programında dikkat çekici ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu’nun Ümit Özdağ’la 6’lı Tablo dışında bazı bakanlıklar aracılığıyla anlaştığına değinen Beker, şöyle konuştu: “Allah bilir bizim bilmediğimiz, bilemediğimiz ne protokoller var, belki yarın bunlar yayınlanır. Bilmiyorum. HDP ile protokol var. Muhalefet vatandaşın derdini dinlemek yerine ülkeyi ikiye böldü.” “Bunlar ortaya çıktıktan sonra diyelim ki 6’lı masa seçimi kazandı. Peki ya bakanları oluşturamasaydık? Henüz atamaları yapamadık, Allah ülkeyi korudu.” söz konusu.

ÖZEL: KALBİM KIRIYORUM

Bu sabah canlı yayına katılan CHP Grup Lideri Özgür Özel’e Beker’in açıklamaları soruldu. Özel, “Vatandaşlarımız Adnan Bey’in açıklamalarına değer veriyor. Bir şey söylersem onun kalbini kırarım. Benim anlayışıma göre muhalefete karşı bir muhalefet yok. Bizim işimiz iktidara karşı çıkmak. Hem CHP hem de GÜZEL Partisi üzerlerine düşeni yapmalıdır. Kendi özeleştirisini yapıyor. Artık bu tür ifadeler vatandaşın önünde kullanılıyor.” “Birlikte oy vermek isteyenlere yakışmıyor. Sistemin getirdiği bir çarpıtma var, doğru yapmadığımız bir okuma var. Partilerin birbirlerine gösterdiği nezaket pamuk yünü gibi çöpe atıldı. Bu düzeltilmesi gerekiyor.”

oltuhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu