Yaşam

CIARA HAMİLE OLDUĞUNU DUYURDU

Ciara ve Russell Wilson ailesi büyüyor!

37 yaşındaki müzisyen Salı günü hamile olduğunu ve Denver Broncos oyun kurucusundan dördüncü bebeklerini beklediğini duyurdu.

Çift, heyecan verici bebek haberini geçtiğimiz ay NFL yıldızının çiftin Japonya’ya yaptıkları yıl dönümü gezisinde çektiği bir fotoğrafla Instagram’dan duyurdu.

Bir havuzun önünde dans edip karnını göstermek için dönerek yaptığı silüet imajına “Bir daha bana böyle bakarsan bir çocuğumuz daha olacak… Sen benim kalbimsin, ben senin kaburganım” diye açıkladı ?❤️ “.

Yolda bebek, 3 yaşındaki oğlu Win ve 6 yaşındaki kızı Sienna Princess’e katılır. Ciara ayrıca 9 yaşındaki oğlu Future Zahir’i rapçi Future ile paylaşıyor.

Bir kaynak, “Ciara hamileliği boyunca çalıştı ve seyahat etti. Hamileyken ‘How We Roll’ imajını çekti. Tam günlük çekim için sette bütün gün dans etti.” “Hamileyken bu kadar güçlü olması inanılmaz,” diye ekledi.

Bir diğeri devam ediyor, “Hamileliği boyunca gücü elinde tutan annelerden biri. Hayatına her zaman düzenli kaos diyor ama bu düzenli kaos onu bir adım daha ileri götürüyor.” “Anne olmayı seviyor, bu yüzden çocuk sahibi olmayı çok seviyor. Her zaman istediği buydu ve Russ da. Her zaman çok çocuk istediler.”

Aile, şarkıcının söylediğine göre herkes için tatlı ve unutulmaz bir zaman olan bir yaz gezisinden çıktı. “Bunun gibi anlar çok eğlenceli. Sadece seyahat edebilmek ve bir aile olarak birlikte olabilmek, bu anlara her zaman değer veriyorum” dedi. “Ailece oturup akşam yemeği yerken bile. Russ futbolla ilgilenmediği için bunu daha sık yapıyoruz, bu nedenle yaz aylarında aile birleşimi anlarımızı gerçekleştirmek için bilinçli bir çaba harcıyoruz.”

“Okula ve döneme geri dönmenin güzel bir güç olduğunu düşünüyorum ve bu benim için yeni bir müzik. Bu yaz benim için müzik ve yaratıcı konseptlerle dolu geçti, bu yüzden yaptığım şey için heyecanlıyım. en hafif tabirle maceralıydı ama her gün her zerresinden keyif aldım.”

salihli-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu