Ekonomi

CNR Holding, CWEIC’in stratejik ortağı oldu

İSTANBUL (İGFA) –Fuarcılıkta Türkiye’nin global ve lider markası CNR Holding, dünyanın en prestijli ticari etkinlik odaklı organizasyonlarından biri olan Commonwealth Enterprise and Investment Council’in (CWEIC) stratejik ortağı oldu.

CWEIC’ten yapılan duyuruda CWEIC Başkanı Lord Marland, CNR Holding’in CWEIC ağına katılmasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Lord Marland, düzenlediği fuarlar ve B2B etkinliklerle uluslararası ticareti artırma misyonuyla 1985 yılında Ceyda Erem tarafından İstanbul’da temelleri atılan CNR Holding’in, Avrasya pazarında ticareti kolaylaştırmak için Türkiye’de fuarlar düzenlediğini ve birçok fuarı standartlaştırdığını belirtti. kendi departmanları. Ruanda ve BAE’de fuarlar düzenleyen bir dünya markası olduğunu da vurguladı. Marland, “Şu anda 21 African Commonwealth üye devletine odaklanıyor ve önemli Commonwealth pazarlarındaki ayak izlerini genişletmek için CNR Holding ile çalışmayı dört gözle bekliyor” dedi.

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem’in de hazır bulunacağı CWEIC Küresel Danışma Konseyi’ne Başkan Yardımcıları İlhan Erem ve S. Serhan Erem’in katılacağı belirtildi. “Lider Yardımcısı olmadan önce, Genel Yayın Yönetmenliği de dahil olmak üzere şubede çeşitli görevlerde bulundu. Serhan Erem, fuar organizasyonu ve finansmanı konusunda geniş bir deneyime sahip. BİA Müdürlüğü gibi birçok görevi üstlendi ve halen de yürütüyor. CNR Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı’nın görevi.” .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu