Haber

Danla Bilic ile Çakal’ın 7 Gün Sürdüğü İddiaya Göre Aşkının Kurtarıcısı En Yakın Arkadaşı Ala Tokel’di

Bu yılın sürpriz aşklarından biri de bildiğiniz gibi Danla Bilic ve Emirhan Çakal’dı. Özellikle TikTok’ta viral olan şarkılarıyla tanıdığımız rapçi Çakal ve Danla’nın beklenmedik aşkı hepimizi şaşkına çevirdi. Ancak geçtiğimiz gün ikili arasında hızla başlayan aşk ilişkisinin hızla sona erdiği yönünde iddialar ortaya çıktı. Bağların mimarı Ala Tokel bu tezlere yanıt verdi.

Instagram’ın en aktif ve yakından takip edilen isimlerinden Ala Tokel ile rap dünyasının son dönemlerin en popüler isimlerinden Emirhan Çakal’ın dostluğunu biliyorsunuz.

Ala Tokel bildiğiniz gibi uzun süredir rap camiasının içinde. Hatırlarsanız bir süredir yeni sevdiği rapçilerin yıldızlarını parlatmak için çok çabalıyordu. Tabii ki birçoğuyla arkadaş oldu.

Hatta geçtiğimiz aylarda Ala Tokel ile Çakal’ın dostluğunun aşka dönüştüğünü düşünüyorduk.

Daha sonra konuşmalar sırasında dedikodu yaptıklarını anladık. Ala Tokel ayrıca Twitter hesabından aralarında sadece dostluk olduğunu duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde yılın en büyük aşk bombalarından biri patladı ve Ala’nın yakın arkadaşlarından Danla Bilic ile Emirhan Çakal’ın sevgili olduklarını öğrendik.

Çiftin, Danla Bilic’in doğum gününde iç içe geçen hikayelerinden sonra yeni bir aşka yelken açtığını anladık. Bazı insanlar bu olağan bağlantıyı kabul etmekte zorluk çekti.

Peki, anlayacağınız üzere bu aşkın mimarı Ala Tokel!

Onu sık sık bu çiftle görüyoruz. Konserlere ve etkinliklere her zaman birlikte giderler. Bu arada Çakal’ın yakın arkadaşı Çağrı Şahin’in Ala Tokel’e aşık olduğu söyleniyor.

Elbette Danla ve Çakal’ın birlikte ne kadar eğlendiklerini Instagram paylaşımlarından da görebiliyoruz. Çok ilgileniyorlar gibi görünüyor.

Birlikte dışarı çıkmaktan çekinmiyorlar. Ala Tokel’in annesi Menije Köseli’yle bile takılıyorlar!

Ancak önceki gün Danla Bilic’in Twitter hesabındaki paylaşımları bize ayrılık sinyallerini verdi. Daha doğrusu yazdıklarıyla bizi karıştırdı.

Doğal olarak dergide ‘Acaba ayrıldılar mı?’ Tartışma başladı. Danla bunları görmüş olmalı ve “Benim için hiçbir şey değil, sana söylemiştim” demiş olmalı. Ancak çiftin ilişkisinin gidişatı hâlâ merak konusu oldu.

Danla Bilic ve Çakal’ın ayrılık haberini gören Ala Tokel, arkadaşlarını bu çileden kurtararak “Popbizde” hesabından çıkan habere yanıt verdi.

Ayrılık durumu için verdiği tek cevap bizim için yeterliydi. Hayır dedi’. ?

Yani gördüğünüz gibi Dan ve Çakal’ın ilişkisi hız kesmeden devam ediyor!

Biz bu çiftin bu olduğunu düşünüyoruz, siz ne düşünüyorsunuz?

palu-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu