Haber

Depremde kurtarılan aile AKUT ekibiyle buluştu

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde Hatay’da bir konutun enkazından çıkarılan 4 kişilik aile, kendilerini kurtaran Denizli AKUT grubuyla bir araya geldi.

Hatay’daki depremin ardından Antakya’da bir konutta enkaz altında kalan 4 kişilik Adıgüzel ailesi, 3 gün sonra Denizli AKUT ekibi tarafından kurtarıldı.

Depremin ardından Adana’ya yerleşen aile, kendilerini kurtaran AKUT ekibini ziyaret etmek için Denizli’ye geldi.

Eşi ve 2 çocuğuyla birlikte enkazdan kurtarılan Şebnem Adıgüzel, gazetecilere AKUT Park’ta buluştukları ekibe teşekkür etmek için Denizli’ye geldiklerini söyledi.

Ekibin kendilerini sıcak karşıladıklarını ifade eden Adıgüzel, “Depremden sonra bizi alan sadece birkaç kişiyle iletişime geçebildik. Ama buraya gelip tüm ekiple tanıştığımız için çok mutlu olduk. Bizi gerçekten ağırladılar. Hepsine teşekkür edebildiğim için çok mutluyum.Açıkçası hayat şartlarında değişiklikler oldu.Ama duygu ve düşünceler hala aynı maalesef durumlar kolay geçmiyor.Bizi ayakta tutan şey 4 kişiyiz. hayatta kaldı.” söz konusu.

AKUT Denizli Takım Başkanı Cengizhan Öztürk de aile ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını kaydetti.

Büyük felaketin ardından kurtardıkları insanlarda bir memnuniyet tablosu gördüklerini ifade eden Öztürk, “Böyle kötü olayların ardından güzel şeyler yaşamak bizi motive ediyor. Yaşanmaması için bu tür konularda bir araya gelmek istemiyoruz. eski travmalar ama kalplerinde böyle bir şey oldu, ziyaret etmeleri gerektiğini düşündüler, çok mutlu olduk.” dedi.

koyulhisarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu