Yaşam

Ego 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sibel ve Erhan yeniden birlikte olmaya başlıyor!

Fox TV’nin sevilen dizisi Ego 11. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Serinin yeni bölümünde; Elif, bebeğini kaybettiğini Erhan’a itiraf etmek zorunda kalır. Erhan ise bunu ondan saklamasını kabullenemez ve Elif’e artık her şeyin bittiğini söyler ve onu terk eder. Ego 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sibel ve Erhan yeniden barışmaya başlıyor.

Sibel ve Erhan yeniden birlikte olmaya başlıyor!

Ego dizisinin 11. bölüm 2. bölümünde; Sibel, Almanya’ya gitmeyi reddeder. Erhan ve Sibel yeniden barışmaya başlıyor. Sibel Erhan’a onu tanımak istediğini söyler ve onunla vakit geçirmeye başlar. Tuncay ise bir yüzük alır ve Elif’le buluşur ve ona evlenme teklif eder. Elif, Tuncay’a ne cevap verecek? Erhan’ı hala seven Elif, Tuncay ile evlenip ondan intikam almaya çalışacak mı?

İşte Ego 11. bölüm 2. fragmanı…

EGO 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Tuncay, Elif’i hastaneye götürdükten sonra bebeğini kaybettiğini öğrenir. Elif Tuncay’dan bebeğini kaybettiğini kimseye söylememesini ister. Erhan’ın onu terk etmesinden korktuğunu söyler. Tuncay, Erhan’ı arayıp Elif’in sadece hastanede olduğunu söylemek zorundadır.

Elif, Erhan gelmeden hızla hastaneden çıkar. Arda, Senem’in Zafer’le evlenmesini hazmedemez. Zafer’in Senem’i bu yüzden tehdit ettiğini anlayınca her şeyi göze alır ve Zafer’e bıçak saplar.

Zafer, Arda’ya şikayet eder. Görgü tanığı olarak Senem’in adını verir. Senem görgü tanığı olacağına söz verir ve Arda’nın serbest kalmasını sağlar. Begüm, Tuncay’ın Elif’i ne kadar sevdiğini anlar ve ondan boşanmayı kabul eder. Ancak bu kez şirkette Tuncay ile karşılaşır.

Timur, Sibel’e birlikte Almanya’ya gitmeyi ve şirketi büyütmeyi teklif eder. Sibel, Erhan’la bir geleceği olmadığını düşündüğü için bu teklifi kabul eder. Erhan araştırır ve Sibel’in bu kararının şirkete yetmeyeceğini söyler. Ancak Erhan’ın bunu kendisini kıskandığı için söylediğini düşünen Sibel, avukatından boşanma sürecini hızlandırmasını ister.

Artık Erhan’ın Elif ile evlenmesinde bir sakınca yoktur. Tuncay, Arda ile oturup konuştuktan sonra Elif’ten vazgeçmemesi gerektiğini daha iyi anlar ve hemen Elif’i arar. Sibel, Timur’la birlikte uçağa binmek için yola çıkar.

Ehan arkalarına bakar ve gözyaşı döker. Tuncay daha fazla dayanamaz ve Sibel’i arayıp onu beklemesini söyler. Sibel arabayı kenara çeker ve Tuncay’ı bekler. Tuncay gelir ve Sibel’e Elif’in bebeğini düşürdüğünü ve Erhan’a saçma sapan şeyler söylediğini itiraf eder.

Ego 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçeği öğrenen Erhan, Elif’ten ayrılıyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu