Haber

Farah Zeynep Abdullah Bu Yıl Kimi Oynayacağı Sorusuna Verdiği Cevapla Kısa Devre Yaptı

Farah Zeynep Abdullah’ın sosyal medyadaki aktivitelerini sanırım hepimiz biliyoruz. Gerek tepkileri gerekse takipçileriyle olan etkileşimi olsun, sık sık konuştuğumuz bir isim haline geldi. Biyografinin sevilen yüzü Farah, 2024’te kimi canlandıracağı sorusuna verdiği yanıtla hepimizi şaşırttı!

Oyle Bir Geçer Zamanki dizisindeki Aylin rolüyle hafızalarda büyük yer edinen Farah Zeynep Abdullah, son zamanların en dikkat çeken oyuncularından biri.

Şu ana kadar rol aldığı tüm yapımlarda başarıyı yakalayan Farah Zeynep’in profesyonel yönetiminin bu konuda oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Kurt Seyit ve Şura, Süper Yüzyıl ve daha başarılı filmler de sürece dahil oldu.

Bu kadar konuşulduğu dönem ise Sinansızlar Apartmanı’ndaki İnci rolüyle oldu.

Dönemin en popüler eserlerinden biri olan Masumlar Apartmanı’nda İnci’yi canlandıran Farah Zeynep, aynı dönemde sosyal medyadaki yorum ve olaylara verdiği tepkilerle dergide çok sık konuşulmaya başlandı.

Elbette asıl patlama Bergen’de yaşandı dersek yanılmış olmayız. Sinemadaki başarılı rolü onu ünlü yaptı.

Ünlü oyuncu, Bergen’i canlandırdığı filmle geniş kitlelere ulaştı. Kimsenin beklemediği efsanevi bir performansa ulaşmıştı. Elbette film ve Farah Zeynep Abdullah uzun süre konuşuldu. Bergen o dönemde filmle ilgili sorunlara sessiz kalmamış ve sosyal medyada adalet aramıştı.

Son dönemde Aşk-ı Memnu’nun dijital versiyonu olan Bihter’de başrol oynadı.

Beren Saat’in ardından Bihter karakterini canlandırması, film ve daha birçok şey eleştiri yağmuruna tutulsa da ünlü oyuncunun bunlara her zaman bir cevabı vardı. Aynı dönemde güncel olaylara verdiği yanıtları hatırlarsınız.

Son olarak Kızılcık Şerbeti adlı dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. Diziye dahil olması bizi bir an çok heyecanlandırdı.

Dilruba karakterine konuk olan Farah Zeynep ise büyük bir sürpriz yaptı. Hatta aldığı iddia edilen para dergide geniş çapta tartışılmıştı.

Hangi projede yer alacağı merakla beklenen Farah Zeynep Abdullah, 1,5 milyon takipçili Instagram hesabından soruları yanıtladı.

Elbette ondan normal bir soru ve cevap beklenemezdi. Aldığı sorular da verdiği cevaplar kadar trolldü.

“Farah Zeynep Abdullah canlandırsın!” sosyal medyada. Goygoylar devam ederken yeni bir biyografi filminin olup olmayacağı merak ediliyordu.

Ünlü oyuncu buna bir fotoğrafla yanıt verdi. Ne anlarsan… ?

“Bu yıl kimi canlandıracaksın?” sorusuna verdiği yanıtla kısa devre yaptı. Serenay Sarıkaya’yı canlandırmak istiyor ama nasıl…

‘Serenay Sarıkaya’nın Ajda Pekkan’ı canlandırmasından sonra en büyük hayalim Ajda Pekkan’ı canlandıran Serenay Sarıkaya’yı canlandırmak.’

Bilmeyenler için Ajda Pekkan’ın hayatı film oluyor. Başrolde Serenay Sarıkaya’nın yer alacağı konuşuluyordu.

Tabii son dönemdeki dedikodularda Serenay Sarıkaya’ya değil Ayça Varlıer’e teklif yapılacağına dair dedikodular dolaşmaya başladı.

Kayahan’ı da canlandıracak mısın?

Bu Farah Zeynep Abdullah, normal bir cevap vermesini bekleyemezdik. Tekerlemenin basit cevabını izlemek isteyenler için buraya alalım:

kurucasileajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu