Haber

Finike Belediyesi tarafından yaptırılan Macera Parkı hizmete açıldı

Finike Belediyesi tarafından kent meydanının sahil tarafında inşa edilen Macera Parkı hizmete açıldı. Çocukların aileleriyle sosyalleşip keyifli vakit geçirebilecekleri bir park oluşturduklarını söyleyen Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Yarıyıl tatilinde karne hediyesi olarak bu alanda balon parkı ücretsiz olarak hizmete sunulacaktır. çocuklarımız için.”

Finike Belediyesi’nin son 5 yılda inşa ettiği 17. park olan Macera Parkı hizmete açıldı. Oyun alanları, spor, aktivite ve yeni oturma alanlarının yer aldığı park, okulların yarıyıl tatilinde de balon parkı olarak hizmet verecek. İlçenin sosyo-kültürel gelişimine katkı sağlayacak yeni bir sosyal alan oluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Çocuklarımız bizim ve ülkemizin geleceğidir. İlçemize bu yatırımları yaparken biz de bunu hissediyoruz. Ülkemizin geleceğine de yatırım yapıyoruz. Çocuklarımız hayal kuruyor, mutlu, yüzlerindeki gülümsemeyi kalıcı kılabiliyoruz.” Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“Her yaş grubuna yer var”

Macera Parkı’nın sadece çocuklara yönelik olmadığını belirten Başkan Mustafa Geyikçi, bölgenin aileler ve gençler için de çok özel bir sosyal alan olduğunu belirtti. Bölgede voleybol, badminton gibi spor alanlarının bulunduğunu belirten Lider Geyikçi, “Spor alanlarının yanı sıra otobüs kafemiz de bu alanda hizmet veriyor. Burada orman oturma grupları ve teraslı yeni bir sosyal yaşam alanı oluşturduk. Akşamları yakacağımız kamp ateşini, akşamları ateşin etrafında müzik yapıp, birlikte şarkılar söyleyeceğiz.” “Macera Parkımız Finike’ye, çocuklarımıza, gençlerimize, ailelerimize hayırlı olsun” dedi. – ANTALYA

saimbeyli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu