Yaşam

Firebirds 4.Bölüm İzle Ekranı: Firebirds Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV ekranlarının Bozdağ Sinema imzalı yeni dizisi Ateş Kuşları bu hafta 4. bölümüyle izleyici karşısına çıktı! Başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan’ın paylaştığı dizinin konusu izleyicilerin ilgisini çekti. Firebirds serisinin son bölümü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için Onedio’da!

İşte Firebirds 4. bölüm izleme ekranı ve son bölüm özeti

ATV ekranlarının yeni dizisi Ateş Kuşları’nın yönetmen koltuğunda Benal Tairi oturuyor. Dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Irmak Fazilet kaleme alıyor.

Firebirds 4. bölüm özeti ?

Firebirds serisinin 4.Bölümü: Köksüz ekip, hayatla tek başına mücadele ediyor. Peki Ali, Gülayşe’yi Çatal’dan koruyabilecek mi?

Gülayşe, Çatal’ın inine girerek Yakup’a gözlerini kısar ve onun zulasını çalar. Gülayşe’nin yaptığı Ateşkuşlarını büyük bir tehlikeye atacaktır!

Eyüboğlu Konağı’na sızan Mercan ve Zıpkın, geçmişin izini sürer. Mercan hatayı bulabilecek mi? Mercan, konakta Gülayşe’yi çöpe atan kadını bulmak için ne yapacak?

Olanlara sinirlenen Çatal, hem Gülayşe’nin hem de çaldığı paranın peşine düşer. Çatal artık Rootless Crew’a bir adım daha yakın.

Ateş Kuşlarının kardeşlik bağları da sınanıyor! Tüm bunların üstesinden gelip bir arada kalabilecekler mi?

Çatal’dan kaçıp kendilerine bir hayat kuran ve ablaları olarak bildikleri Gülayşe’ye göz kulak olan Köksüzler ihanete uğrar. Ne olacak şimdi?

Firebirds 3. Bölüm Özeti: Firebirds İlk Bölümde Ne Oldu?

Ateş Kuşları’nın önceki bölümünde neler olduğunu hatırlayalım: Yuvaları yıkılan Ateş Kuşları için tarih tekerrür ediyor. Yine Rootless Crew oldular! Ali her zamanki gibi ailesini korumaya çalışmaktadır. Ateş Kuşlarını sokaktan uzaklaştırmanın bir yolunu arıyor.

Gülayşe’nin yaşadıklarına daha fazla dayanamayan Zıpkın ve Mercan bir plan yapar! Plana göre Mercan, Eyüboğlu konağına sızacak ve Gülayşe’yi babasına kavuşturacaktır.

Gülayşe ise yeniden sokağa çıkmanın ve Barbaros’u kaybetmenin acısını yaşıyor. Bir daha asla göremeyeceğini düşündüğü Barbaros için gözyaşı döker. Barbaros adım adım takip ediyor!

Barbaros, Gülayşe’yi babasına kavuşturabilecek midir? Firebirds yeni bir ev bulacak mı? Hükümler 3. bölümde yer almaktadır.

İşte Ateş Kuşları’nın son bölümleri: ?

Firebirds 3. Bölüm İzleme Ekranı

FIREBIDS SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu