Haber

İDOB, Kadıköy Belediyesi Süreyya Opera Sahnesi’nde 3 konser verecek

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB), Kadıköy Belediyesi Süreyya Opera Sahnesi’nde 3 konser verecek.

İDOB’dan yapılan açıklamaya nazaran, yarın gerçekleşecek “İngiliz-Amerikan Besteciler” konserinde Robert Lowry, Samuel Barber, Roger Quilter, Ralph Vaughan Williams, Richard Hageman, George Frideric Handel, Arthur Sullivan, Victor Herbert, Aaron Copland, Benjamin Britten, Carlisle Floyd ve Douglas Moore’un sevilen besteleri seslendirilecek.

Konserde Emre Güngör, Tuğba Tekışık, Ayşe Sinem Ekşioğlu, Emre Güngör, Burcu Soysev ve keman sanatçısı Arda Güven, piyanoda Aslıhan Korkmaz eşliğinde sahnede olacak.

Johann Sebastian Bach ve Antonio Vivaldi’nin yapıtlarının seslendirileceği “Barok Gecesi” konseri 22 Kasım’da müzikseverlerle buluşacak.

İDOB Orkestrasına konserde, keman sanatçıları Oleksandr Samoylenko ve Özcan Yılmaz, flüt sanatçısı Damla Akan Kartal ve obua sanatçısı Ezgi Kaki eşlik edecek.

İDOB tenorlarının sahne alacağı “Napoliten Konseri” 23 Kasım’da gerçekleşecek.

Duygu yüklü İtalyan halk müziklerinden oluşan konser, sanatseverleri, İtalya’ya kısa bir yolculuğa çıkarmayı amaçlıyor.

Konserde, İtalyan besteciler Eduardo di Capua, Paolo Tosti, Ernesto de Curtis, Rodolfo Falvo, Luigi Denza, Salvatore Cardillo, Cesare Andrea Bixio, Ruggero Leoncavallo ve Salvatore Cardillo’nun yapıtları yorumlanacak.

Sahne kurgusunu Hüseyin Kaya, ışık dizaynını ise Taner Aydın’ın hazırladığı konserde, Besnik Ademoğlu, Anıl Başkan, Hazal Cet, Berk Dalkılıç, Bahadır Özkoca, Berk Özbek ve Anıl Başkan sahne alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu