Haber

İstanbul’da iş adamı cinayeti: Cenaze namazı gıyabi kılındı

İstanbul Sultabeyli’de bir otomobil bayisinde dövülerek halıya sarılarak otomobilin bagajında ​​Kocaeli’nin Kartepe ilçesine getirilen ve cesedi parçalara ayrılarak parçalanan işadamı Nurhan Ör için gıyabi cenaze namazı kılındı. asit.

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yaşayan halı fabrikası sahibi Nurhan Ör’ün (56) yakınları, 7 Kasım’dan bu yana kendisinden haber alamamaları üzerine durumu polise bildirdi. Gebze’de Nurhan Ör’ün aracı kanlı halde bulunarak polis ekipleri tarafından terk edildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatılırken, bin saatlik kamera kayıtları incelenerek olay aydınlatıldı.

Cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

İstanbul Sultanbeyli’de araba galerisine getirilen Nurhan Ör (56) burada; IE (55), AT (56), CA (56), FG (55), ED (33), BT (29) ve NT (61) isimli kişiler tarafından darp edildi. Nurhan Ör daha sonra halıya sarılarak arabasının bagajına konularak Kartepe ilçesindeki çiftlik evine getirildi. Ör’ün cesedi parçalanıp asitle eritildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 6’sı tutuklanırken, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kanlı cinayette şüpheliler IE, AT ve CA’nın Nurhan Ör ile lise yıllarından sınıf arkadaşları oldukları öğrenildi. İE’nin cinayeti planladığı, asit ve çevreyi temizlemek için tulum, eldiven gibi malzemeler satın aldığı belirtildi. Nurhan Ör ile IE arasında ticari ilişkilerin olduğu ve cinayetin para sorunu nedeniyle işlendiği kaydedildi.

Cenaze namazı gıyaben kılındı

Nurhan Ör için Agah Ateş Mahallesi Tayyar Yıldırım Caddesi üzerinde bulunan Herke Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cesedi asitle eritilen Ör’ün tabutunun konulacağı alana güller yerleştirildi. Ör’ün sevenleri, kederli ailesine başsağlığı diledi. Ör’ün eşi Başar, kardeşleri Serhan ve Erhan Ör ile yakınları gözyaşlarını tutamadı. Ör için öğle namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve AK Parti Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt katıldı. Namazın ardından zorlukla konuşan Erhan Ör, “Allah her zaman yanımda olduğunuz için hepinizden razı olsun, bu kötü günümüzde de yanımızda olsun. Bundan sonra size daha çok ihtiyacımız var. Onun yerine dostlarımıza ihtiyacımız olacak.” Nurhan kardeşimizin.” – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu