Haber

İstanbul’daki okulların çevresinde denetimler yapıldı

Bir haftalık aranın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü koordinasyonunda okulların çevresinde çok sayıda grup kontrol edildi.

Küçükçekmece’de okulların bir haftalık aranın ardından açılmasının ardından polis ekipleri okullarda denetim yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şube, Asayiş, Gezici Okul Timi, Asayiş Şube ve Trafik Şube’den yaklaşık 20 personel, Kadriye Moroğlu Lisesi önünde inceleme yaptı.

Denetim sırasında polis, ‘Çocuk ve Gençlerin Korunması’ amacıyla okulun çevresinden geçen şüpheli araçları ve kişileri durdurdu. Şüpheli kişilerin cesetleri ve araçlarında detaylı arama yapılırken, Genel Bilgi Tarama (GBT) araması da yapıldı.

Okul önünde yapılan kontrollerde, bağlı ve servis kayıt belgesi bulunmayan okul otobüsüne, muayenesi olmayan araca, ehliyetsiz sürücüye, telefonla konuşan okul otobüsü şoförüne 4 bin TL ödeme yapıldı. , şikayet üzerine kaldırıma çıkan iki motosiklet sürücüsü ve trafik sigortası olmayan bir sürücü. Kurallara uymayan sürücülere yaklaşık 10 bin TL ceza kesildi.

Kontrollerin gün boyu devam edeceği öğrenildi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu