Haber

Kayseri Kocasinan’dan Ertuğrulgazi’ye yeni yüz

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, merkez – kırsal, dağ – yamaç fark etmeksizin her alanda hizmet verdiklerini belirterek, “Yatay mimariye uygun yapılaşmaya imkan verecek bölgelerin imar edilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.”

Erkilet Ertuğrulgazi İlçesi’ndeki bağ ve safir alanında saha incelemesi yapan Önder Çolakbayrakdar, Teknik İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden yol yapım çalışmalarını takip etti. Vatandaşların yaşamaktan keyif alacağı, mutlu olacağı yaşam alanları inşa ettiklerini vurgulayan Önder Çolakbayrakdar, bölgeyi Kocasinan’a ve Kayseri’ye yakışır hale getirerek ilçeye yeni bir kimlik kazandıracaklarını söyledi.

İlçe sakinlerine daha konforlu ve daha kaliteli hizmet sunmaya çalıştıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Sayın hemşerilerim Kocasinan Belediyesi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Mevsim şartlarının elverdiği ölçüde tüm alanlarda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu noktada Teknik İşler Müdürlüğümüz Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Yolun altyapı çalışmalarına devam ediyoruz. Sezon hazırlıklarını yapıyoruz. Özellikle bu bölgedeki bölgelerin az yoğunluklu bağ/nitelik alanlarına veya yatay mimariye uygun yapılaşmaya imkan verecek imar çalışmalarına hazırlanıyoruz. Baharla birlikte bu bölgedeki diğer altyapı kurumlarının da çalışmalarını öngörüyoruz. İnşallah yaz aylarında programımızdaki asfalt çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Kocasinan’ın her bölgesi yenilenmeye ve yapılanmaya hazır şekilde çalışmaya devam ediyor. Merkezde en büyük yüzölçümüne sahip belediye olarak hem merkezde hem de kırsalda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için her alanda çalışmalar yürütüyoruz. Merkezi, kırsal, dağ, yamaç fark etmeksizin her alanda hizmet veriyor, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak yeni bir Kocasinan inşa ediyoruz. Daha yaşanabilir bir Kayseri inşa etmek için çalışıyor ve üretiyoruz. “Her şey vatandaşlarımızın daha huzurlu ve mutlu yaşaması için” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şöyle tamamladı: “Sevdiğimiz Kayseri’ye hizmet etmek bizim için onurdur. “Verdiğimiz hizmetlerle Kocasinan’a değer katıyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu