Haber

Kılıçdaroğlu’ndan Erişim Kısıtlanmasına Tepki: “Bundan sonra hep geleceğiz, hep geleceğiz. Böyle yağma sistemi olmaz”

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile Genel Lider Başdanışmanı Tuncay Özkan’ın Twitter ve Tik Tok platformlarına erişimde sorun yaşamasının ardından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na (BTK) gittiklerini belirterek, “Bundan sonra hep geleceğiz. her zaman geleceğiz. Böyle bir yağma planı yok”.

CHP Genel Lideri Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından internet kullanıcılarının Twitter ve Tik Tok platformlarına erişimde sorun yaşamasının ardından CHP Genel Lideri Başdanışmanı Tuncay Özkan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın bu akşam BTK Başkanlığı’na gitmesine ilişkin açıklama yaptı.

Halen deprem bölgesinde vatandaşları dinleyen ve çalışmaları takip eden Kılıçdaroğlu, Özkan’ın sosyal medya paylaşımından alıntı yaparak, “Bundan sonra hep geleceğiz. Böyle bir yağma düzeni yok” mesajı yayınladı.

Özkan, yayınladığı görselde; “Başkan Yardımcımız Ahmet Akın ile BTK Başkanlığının önündeyiz. Defalarca aradım ama toplantıdaydılar, sosyal medyadan daralma ile ilgili bilgi almaya geldik. Sayın bey ile birlikte yetkililerle görüşeceğiz. . Ahmet Akın ve bize ulaşan bilgileri sizlere ileteceğiz” dedi.

Depremin ardından yaşanan sıkıntıya ilişkin resmi kurumlardan herhangi bir açıklama gelmemesine karşın sosyal medya kullanıcıları, VPN kullanarak Twitter’a erişim sağladıklarını paylaşıyor. Sosyal medya depremzedeler için de büyük bir değer taşıyor çünkü enkaz altında bile bulunduğu yeri ve adresini yazarak yardım isteyenler var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu