Haber

Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın istifasını isteyenler için yaptığı Instagram paylaşımı tepki çekti

Kızılay’ın AHBAP’a çadır satışı iki gündür gündemde. Kızılay Lideri Kerem Kınık konuyla ilgili çeşitli açıklamalar yaptı ancak sosyal medya lideri istifaya davet ediyor. Kınık, istifa taleplerine Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Kızılay A.Ş. AHBAP’a para karşılığında çadır satması iki gündür Türkiye’nin gündeminde. Haber, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Murat Ağırel tarafından ortaya çıktı.

Çadır satışının taraflarca onaylanmasının ardından gözler Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’a çevrildi. Kınık dün yaptığı açıklamada satıştan haberi olmadığını, bilseydi izin vermeyeceğini söyledi. Liderin ilk açıklaması satışın etik olduğu oldu.

Kızılay Önder’in açıklamalarından memnun kalmayanlardan da istifa talebi geldi. Kınık’a istifa edip etmeyeceği sorulduğunda ise şöyle yanıt verdi:

‘Seçilmiş bir isim olarak bir görevdeyim. Böyle bir başarı ortaya çıktığında goygoyistlerin sözleriyle hareket etmeyeceğim” dedi.

Bu açıklamaların üzerinden 24 saat geçmeden Kızılay Önder, kişisel Instagram hesabından şu haberi paylaştı: “Rekabet etmeyeni yenemezsin.”

Kerem Kınık’ın bu paylaşımı sosyal medyaya da yansıdı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu