Yaşam

Kuruluş Osman 113.Bölüm Tek Parça İzle Ekranı : Kuruluş Osman Son Bölüm Tek Parça izle

ATV’nin en sevilen dizisi Kuruluş Osman dün akşam 113. bölümüyle ekranlarda yerini aldı. Başrolünü Burak Özçivit’in oynadığı Kuruluş Osman dizisi Bozdağ Sinema imzası taşıyor. Mehmet Bozdağ’ın yazdığı Kuruluş Osman yeni bölümü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Kuruluş Osman son bölüm tek parça tam izleme ekranı…

Kuruluş Osman yeni bölümde; Uç noktalarda, olaylar sonsuz bir yere gider. Moğol Komutan Nayman, Samagar’ın katiline rağmen diyet istediğini belirtir. Bunu duyan İsimhan Sultan, Germiyanoğlu, Candaroğlu ve Karesioğlu Beylerini çağırdı. Osman Bey görüşmelerinin ortasındadır.

Bir meydana gelen beyler, olan her şeyden Osman Bey’i sorumlu tutarlar. Bunun üzerine Beyler, Osman Bey’in Nayman’ın Samagar kellesini ödemesi gerektiğini düşündüklerini söyler.

Osman Bey ise bu kararın ardından “Samagar için kapıya bile basmam.” terimleri kullanır. Toplanan ordugâhların ortasındaki en küçük beylik olduklarının farkında olan Osman Bey, güç ve mülk bakımından daha zayıf olmalarına rağmen aralarında hiçbir farkın olmadığı konusunda ısrar eder.

Moğol tehlikesinin gerilimini üzerinde taşıyan Osman Bey’e bir darbe daha Olof’tan gelir. Büyük bir ordu toplayan Olof, bu askerleri Bizanslılardan oluşturmuştur.

Olof’un gözü İnegöl’dedir. Osman Bey ise dört bir yandan kuşatılmış ve sıkıştırılmıştır.

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Oldu?

Sultan Alaeddin, Osman Bey’in ölüm fermanını veriyor!

Bala Hatun ve Şeyh Edebali’yi kurtarmak için Marmaracık Kalesi’ne gelen Osman Bey, Hisar’a gelen Sultan Alaeddin’in eline geçti. İsimhan Sultan’ın idam cezası verdiği Bala Hatun ve Pir Edebalı’nın akıbeti ne olacak? Öte yandan kendisini tahttan indirmek için harekete geçen Osman Bey için Sultan Alaeddin idam emrini verdi. Halkın bu karara tepkisi ne olacak?

İsimhan Sultan’ın yeni planı!

Adıhan Sultan, Sultan Alaeddin’in Osman Bey ile ilgili kararından memnun değildir. Osman Bey için yaptığı plan ise çok farklıdır. Bu plan nedir? İsimhan Sultan, planını devreye sokmak için Osman Bey’i Kantakouzenos ve Olof’a kaçırtacaktır. Ama ‘Osman Bey kaçtı’ diyerek başlatır. İsimhan Sultan’ın yeni planı nedir?

Osman Bey büyük bir tuzak kuruyor

Osman Bey, Olof ve Kantakuzenos’un elindedir. Ancak Kantakouzenos ve Olof beklenmedik bir şekilde Osman Bey’in tuzağına düşer. Kantakouzenos’un boynu Osman Bey’in cübbesinin altındadır. Osman Bey, Kantakouzenos’un kellesini alacak mı?

Bengi Hatun, İsimhan Sultan ile yollarını ayıracak mı?

Bengi Hatun, İsimhan Sultan’ın Olof’la birlikte rol aldığını öğrenir. Tepki çok büyük olacak. İsimhan Sultan ve Bengi Hatun’un ortasında ipler kopacak mı?

Kayı’lar Yenişehir’den ayrılacak mı?

İsimhan Sultan, Osman Bey’in harekete geçmesini engellemek isterken bir yandan da Kayıları Yenişehir’den sürme kararı aldı. Kayılar Yenişehir’den ayrılacak mı? Bu haber Yenişehir’de nasıl yankılanacak?

Malhun Hatun, Yenişehir’de barışı nasıl sağlayacak?

Bir yanda kıtlık bir yanda hastalıkla boğuşan Yenişehir halkının başı dertte. Malhun Hatun, Osman Bey’in yokluğunda bunca belayla nasıl başa çıkacak?

Kuruluş Osman 113. Kısım Tek Modül İzleme Ekranı

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM TEK KESİM TAM İZLE

haber-bandirma.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu