Teknoloji

Lords of the Fallen’ın resmi çıkış tarihi belli oldu!

 
Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi sızdırılan aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen’ın resmi çıkış tarihi belli oldu. Yayıncı CI Games ve geliştirici Hexworks tarafından biz oyun severlerin beğenisine sunulacak olan oyun, 13 Ekim’de Steam üzerinden PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkacak. 13 Ekim’de yapılan resmi duyuru ile sızıntı da doğrulanmış oldu.
 
Ruh benzeri bir rol yapma deneyimi geliyor
 
 
 
Lords of the Fallen, daha büyük kozmosu bünyesinde barındıran bir aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bize temaslı alemlerden oluşan bir dünya sunan bu oyunda güçlü düşmanlar, devasa işverenler ve dahası var. Hem yaşayan hem de ölü alemlerin yer aldığı Lords of the Fallen, atmosferi, düşmanları ve dünyasıyla dikkat çekiyor.
 
Bir yandan güçlü düşmanlara karşı hayatta kalmaya çalışacağımız bu oyunda karakterimizi istediğimiz gibi özelleştirebileceğiz ve çeşitli karakter sınıflarından birini seçebileceğiz. Her sınıfın farklı özellikleri ve yaratıcılığı olacaktır. Oyuncular olarak bu karakterin silahlarını, becerilerini ve istatistiklerini yükseltebileceğiz.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu