Yaşam

Netflix’in yeni bilim kurgu dizisi The Signal’den fragman yayınlandı

Netflix, yeni bilim kurgu gerilim dizisi The Signal’ın ilk fragmanını yayınladı ve 7 Mart’ta prömiyeri yapılması planlanan gizemli dizi için heyecan her geçen gün artıyor. Bilim kurgu ve duygusal unsurların yer aldığı The Signal neler anlatıyor?

The Signal’den yeni fragman yayınlandı

Alman yapımı yeni dizide Peri Baumeister, Uluslararası Uzay İstasyonundan döndükten sonra ortadan kaybolan astronot Paula’yı canlandıracak. Ana karakterin kocası Sven ve kızı Charlie, Dünya’ya gelen rokete ne olduğunu öğrenmek için Paula’yı arayacaklar.

Ailenin arayışı, Paula’nın uzayda geçirdiği süre boyunca neler keşfetmiş olabileceğine dair daha fazla ipucu buldukça onları tehlikeli bir yola sürükleyecektir. Dizi boyunca Paula’nın uzayda ne bulduğu ve bunun onun ortadan kaybolmasıyla nasıl bağlantılı olduğu tartışılacak.

Steam’e damgasını vuran oyunun çıkışı ertelendi!

Netflix’in yayınladığı şifreli fragman, araştırma konusunun heyecanını yansıtırken aynı zamanda derin duygusal olaylara dair ipuçları da veriyor. İzleyiciler, astronotların dünyada sevdikleriyle birlikte kalırken uzayda keşif yaparken yaşayabilecekleri iç mücadeleyi izleyecek.

Birer saatlik dört bölümden oluşan Sinyal; The Expanse gibi daha önce beğenilen bilim kurgu dizilerinin yolunu takip ediyor. Netflix ayrıca uzayın cazibesini gösteren görsellerle izleyicilere görsel bir şölen vaat ediyor.

Fütüristik ortamın yanı sıra The Signal, oyuna ilgi çekici dram ve gizem katacak gibi görünüyor. Dizinin 7 Mart’ta yayınlanacağını da hatırlatalım.

Ne düşünüyorsun? Lütfen fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

haber-alanya.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu