Haber

Nevşehir Belediyespor, Edirnespor’u Kendi Sahasında Ağırlayacak

Nevşehir Belediyespor, ligin 28. haftasında kendi sahasında oynayacağı Edirnespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

TFF 3. Lig 1. Gruptaki temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, 12 Nisan Çarşamba günü Edirnespor’u konuk edecek. Gazi Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesinin C Klas Hakemlerinden Sercan Yılmaz yönetecek. Stadyum. Nevşehir Belediyespor’un cezası nedeniyle maç seyircisiz oynanacak.

Karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde yapan Nevşehir Belediyespor, oyuncularından Teknik Menajer Yusuf Tokuş’tan üç puan bekliyor. Son haftalarda sakat ve cezalı oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle Ülkü takımını alamamış olan tecrübeli teknik direktör, “Son haftalarda sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle takımımızda sürekli değişiklik yapıyoruz. Bu da doğal olarak oyunumuzu etkiliyor. Bu hafta tam olarak durumu yaşayacağız. Kerem, Caner, Ömer ve Erdi’nin hafif sakatlıkları var. Bakalım hangileri yanımızda olacak. Alışık olduğumuz sistemde ve takımla oynasaydınız sıralamada çok daha farklı bir yerde olabilirdik. Dediğimiz gibi cezalar ve sakatlıklar bizi çok üzdü. Kafamızı kaldırıp önümüze bakmalıyız. Biz buraya çok alt kademelerden geldik. Şimdi play-off kümesinde kalarak gidebildiğimiz kadar yükseğe çıkıp ligi burada bitirmek istiyoruz.” söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu