Ekonomi

Nijerya ulusal Blockchain yasasını onayladı

Nijeryahükümet ülkenin dijital ekonomisini güçlendirecek Ulusal Blockchain Politikası Onayladı. Çok çeşitli endüstriler bu teknolojiyi kullanacak.

Batı Afrika ülkesi, blockchain teknolojisini ekonomisine dahil etme yolunda değerli bir adım attı. Senin ülken Federal Yürütme Konseyidijital ekonomisini güçlendirmeye yardımcı olacak bir Blockchain politikasını onayladı.

Blockchainteknolojinin tüm faydalarını içeren bir politika oluşturmaya odaklanan bu politikanın geliştirilmesi İletişim ve Dijital Ekonomi Bakanlığı sorumluydu. Bununla ilgili olarak basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Nijerya ayrıca tokenize edilmiş varlıklara izin verecek

Nijerya, tokenize edilmiş varlıkların kullanımına ilişkin başka adımlar da attı. Nijerya Menkul Kıymetler ve Borsa Komitesi (SEC)tokenize edilmiş varlıklara izin vermeyi amaçlamaktadır.

Bu değişiklik, lisanslı dijital borsalarda mevcuttur. belirtilmiş madeni para önermelere izin verecektir. Bununla birlikte, bu madeni paraların öz sermaye, borç veya mülk gibi kripto olmayan varlıklar tarafından desteklenmesi gerekir.

Bu makale ilk olarak Paranfil’de yayınlandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu