Haber

Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Bal: “Gençler 2023’te Erdoğan’ı istiyor”

Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Bal, “Gençlik Kolları Teşkilatı olarak gençlerle yaptığımız toplantılarda gençler 2023’te Erdoğan’ı istiyor” dedi.

Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Bal, Gençlik Kolları olarak gençlerle toplantılar düzenlediklerini ve bu toplantılarda 2023 seçimleri için gençlerin nabzını tuttuklarını belirtti.

Fazlı Bal, “Savunma sanayiinde dışa bağımlılığı yüzde 80’den yüzde 20’ye indirdiği için, dünyada barış ve adalet için mücadele eden tek lider olduğu için, terörle mücadelede gerçek teröristlerle çalıştığı için, Türkiye düşmanlarına karşı ülkemizi gururla savunduğu için, gençler Erdoğan diyor çünkü 20 yılda ülkemize devrim niteliğindeki projelerle güç kattı, gençler diyor ki, “Biz her zaman Erdoğan’ın yanındayız. Onun yürüdüğü yolda devam etmek istiyoruz” dedi.

“Türkiye’miz için kimin ne yaptığını, ne emek verdiğini sandıkta göstereceğiz”

Fazlı Bal, Külliye Haber’e yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sivil toplum kuruluşu (STK) olabiliriz ama Osmanlı Ocak Gençlik Kolları Teşkilatı olarak siyasi hayatın her aşamasında gençlerin yanında olmaya çalışıyoruz. ,terör örgütleri ve türkiyeyi rahatsız eden her türlü şer odakları gençlere en çok yatırım yapanın ve gençlerin yaşam standartlarını en çok yükseltebilecek kişinin kendileri olduğunu söylüyorlar bunları görmek istemediklerini söylüyorlar akaryakıt istasyonlarında hamburger yiyenler, FETÖ elebaşını övenler, HDP ile üstü kapalı ortaklık yapanlar, ırkçılık yapanlar, bu ülkeye ABD’li danışmanlar atayanlar.

“Erdoğan demek bu milletin bekasıdır”

“Gençlerimizin heyecan ve şevkinden ne kadar faydalanırsak Haziran’da sandıktan çıkacak sonucun coşkusunu da o kadar hep birlikte yaşarız. Her seçim değerlidir. İlk kez oy kullanmak daha önemli” dedi. “Cumhurbaşkanımız 68 yaşında. Yurt dışına bakıyorsun, Ankara’ya bakıyorsun, ülkenin bir köşesine bakıyorsun. Sonra yerli ve milli olması gereken Kılıçdaroğlu’na bakıyorsun, Amerika’dan, Almanya’dan danışmanlarına bakıyorsun. Türkiye’ye gelmeye tenezzül bile etmiyorlar, onun için diyoruz ki, Erdoğan dert demek, “Erdoğan demek dert çözmek, Erdoğan istikbal, vatan, millet demektir. Erdoğan bu milletin bekasıdır. O yüzden 2023’te de gençlerle birbirimizin elini bırakmayacağız. Bu anlamda gözümüzün nuru gençlerle bir takımız” dedi. – ANKARA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu