Ekonomi

otoplus Adana’daki genel merkezinde araç satışına başladı

2. el otomobil alım satımında hızlı ve güvenli bir iş ortağı olmayı hedefleyen otoplus, fiziki otomobil satış ağını genişletmeye devam ediyor. İstanbul, İzmir ve Ankara ticaret merkezlerinin ardından şimdi de Adana’daki fiziki merkezi ile 2. el otomobil alım ve değerleme ile otomobil satışına başlıyor.

Türkiye’de 34 ilde, satın alma noktaları dahil toplam 66 noktada faaliyet gösteren otoplus, otomobil alım satımına ilişkin tüm hizmetleri tek çatı altında toplayarak müşteri deneyimine odaklanıyor.

Otomobil kategorisinde tüketici ihtiyaçlarına kalıcı ve köklü çözüm bulmak amacıyla letgo tarafından hayata geçirilen Otoplus, hizmet ağını güçlendirmeye ve genişletmeye devam ediyor. Türkiye genelindeki hizmet noktasını, teslim alma noktalarıyla birlikte 66’ya çıkaran Otoplus; İstanbul, İzmir ve Ankara merkezlerinin ardından Adana’nın Seyhan ilçesinde, Yeşiloba, 46120 Sk. Hayır:7/A2. el otomobil alım ve ekspertiz işlemlerinin yanı sıra adresinde bulunan genel merkezinde otomobil satışına da başlamıştır.

Adana ve çevre illerde 2. el araba almak isteyen herkesin artık gönül rahatlığıyla otoplus’a gelip kurumsal muhatap bulabileceğini belirten Dr. letgo Otomobil Operasyonları Genel Müdürü Tuluy Noyan, “2. el otomobilde en çok tercih edilen ve tercih edilen analiz ortağı olmak için Türkiye genelinde hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz. Bu süreçte Otoplus olarak önceliğimiz; Müşterilerimizle bir araya gelebileceğimiz, onların ihtiyaç ve beklentilerini anlayabileceğimiz bir iş modelini sürdürmek. Bu nedenle fiziki varlığımızın da çok değerli bir yere sahip olduğuna inanıyor ve Türkiye genelinde müşterilerimizle buluşabileceğimiz daha fazla noktayı devreye sokmak için çalışmalarımızı büyük bir özveriyle sürdürüyoruz. Öte yandan Adana gibi potansiyeli yüksek bir ilde otomobil satış sürecinde müşterilerimize ulaşıp hizmet verebilmek bizleri çok mutlu ediyor. Önümüzdeki dönemde de otoplus hizmetleri ile daha fazla insanı fiziki olarak daha fazla şehirde buluşturmaya devam edeceğiz.”

Otoplus’ta alım satım süreci nasıl işliyor?

Müşteriler, otoplus web sitesi veya letgo uygulaması üzerinden yüzlerce 2. el aracı detaylı fotoğrafları yardımıyla inceleyebilir veya randevu alarak araç satışı yapan otoplus merkezlerinde, refakatçi eşliğinde istedikleri 2. el aracı detaylı olarak görebilirler. uzman danışmanlar ve TSE onaylı ekspertiz raporları ile. Sunulan 12 ay/20.000 km garanti sayesinde alıcılar, satın alma işleminden sonra doğabilecek sorunlara karşı da sigortalıdır. Ayrıca alıcılar dilerlerse 20 gün ve 500 km kullanım süresi içerisinde koşulsuz iade fırsatından da faydalanabilirler. Şeffaf bir şekilde ilerleyen süreçte müşteriler sürpriz masraflarla karşılaşmaz, aracın TSE onaylı ekspertiz, 1 yıl garanti ve noter giderleri otoplus tarafından karşılanır.

Arabasını satmak isteyen müşteriler ise .otoplus web sitesi veya letgo uygulamasından araç bilgilerini girerek ücretsiz ön fiyat teklifi alıyor ve diledikleri otoplus merkezinden ekspertiz randevusu alıyor. Profesyonel uzmanlar tarafından yapılan ücretsiz ekspertiz sonrasında araca nihai ve maliyetli bir fiyat teklifi sunulur. Teklifin müşteri için uygun olması halinde noter işlemleri başlatılır ve ödeme, ödeme anında mal sahibinin hesabına nakit olarak yapılır. Bu imkanlara ek olarak otoplus’ın analiz ortakları ile birlikte sunduğu kapsamlı teminat, sigorta ve finansman hizmetleri ile hem alım hem de satım sürecinde müşterilerin tüm ihtiyaçlarına tek noktadan cevap verilmektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haberkaracabey.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu