Haber

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde şehit sayısı 4’e yükseldi

Pençe Kilit Operasyonu alanında teröristler taciz edici ateş açtı. Açılan ilk ateşte Teğmen Fatih Uğur Altınbaş ile Uzman Çavuş Kemal Özek şehit olurken, Uzman Onbaşı Uğur Özdemir ile Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede şehit oldu. Milli Savunma BakanlığıAçıklamada şehit sayısının 4’e yükseldiği belirtildi.

BAKAN GÜLER’DEN DURUM MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, taziye mesajında, “9 Ağustos 2023 tarihinde kahraman silah arkadaşlarımız şehit olmuştur. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”

AİLELERE ŞEHİT HABERİ VERİLDİ

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan askerlerin ailelerine acı çektik. haberler verildi. Denizli’nin Buldan ilçesinde Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) ailesine şehadet haberi ulaştı. Ailenin evine Türk bayrağı asıldı.

ŞEHİT EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Elazığ’ın Ulukent Mahallesi Yenigöl Sokak’ta oturan Piyade Yüzbaşı Fatih Uğur Altınbaş’ın (27) annesi Tülay Altınbaş’ın (55) şehadet haberini Vali Ömer Toraman ve askeri yetkililer verdi. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehit haberini duyan vatandaşlar da eve taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin polis memuru olan babası Kadir Altınbaş’ın 2012 yılında kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

karsiyaka-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu