Haber

Sakarya Valisi Kaldırım’dan SATSO’ya “hayırlı olsun” ziyareti

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’na (SATSO) “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

SATSO’dan yapılan açıklamaya nazaran, oda seçimlerinin akabinde itimat tazeleyen SATSO Lideri Akgün Altuğ ve yeni seçilen SATSO Meclis Lideri Fazilet Ercan’a başarılar dileyen Vali Kaldırım, SATSO’nın büyük topluluk olduğunu, kent için sorumluluk alan, gelişime odaklanmış bir kurum misyonunu yerine getirdiğini belirtti.

Artık ülkelerden fazla kentlerin küresel ölçekte rekabet ettiğini aktaran Vali Kaldırım, “SATSO, günümüzde Sakarya için düşünen, ilimizdeki işletmelerin yükselmesi için çalışan, aynı zamanda da ilimizin her türlü konusuna destek veren değerli bir paydaşımızdır.” tabirlerini kullandı.

Altuğ da ziyaretinden ötürü Vali Kaldırım’a teşekkür ederek, oda olarak üye sayısı, üyelerin beklentisi ve şehrin ileriye gitmesi adına ciddi sorumluluğa sahip olduklarını kaydetti.

Valilikle birlikte birçok değerli çalışmayı hayata geçirdiklerini aktaran Altuğ, bundan sonraki süreçte de şehrin ve üyelerin gelişimi için kurumsal iş birliklerine devam edeceklerini bildirdi.

Vali Kaldırım’a teşekkürlerini ileten Ercan ise daha da gençleşen SATSO meclisiyle kente ve üyelere hizmet etmeyi ümit ettiklerini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu