Teknoloji

Sıradaki Görev Çağrısı: Mobil Sezon Anarşi İle Başlıyor

eylem, Anarşialtında başlayacak Call of Duty: Mobile’ın gelecek sezonu tarih verdi Yeni bir harita, çok oyunculu mod, yeni bir silah ve eklentisi ile turnuva modu güncellemelerinin bizleri beklediği yeni döneme ilişkin detaylar haberimizde sizleri bekliyor.


İlginizi çekebilir:  Call of Duty 2023 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdı


Next Call of Duty: Mobile Era Ayrıntıları

Call of Duty: Mobil 5. Çağ “Anarşi” oyuna yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 31 Mayıs’ta mevcut olan yeni çağ, oyuncular için yeni bir Arama Kurtarma çok oyunculu modu, yeni bir Navy Attack çok oyunculu haritası, turnuvalar için güncellemeler, yeni işlevsel silahlar ve çok daha fazlası ile oyuna anarşi ve kaos getiriyor.

Call of Duty: Mobile 5th Era Anarchy, oyunculara 50 seviyeli battle pass ödüllerinin yanı sıra FFAR 1 taarruz tüfeği, Guardian Score serisi gibi ücretsiz ve premium içeriklerin yanı sıra David Mason – Bandit ve Takma Ad – Sinyal Karıştırıcı. Ayrıca oyuncular yeni silah tasarımları, profil kartları, tılsımlar, oyun içi puanlar (CP) ve dönem boyunca eklenecek çok daha fazla içerik kazanma şansına sahip olacaklar.

Yeni dönemle birlikte oyuna eklenecek yenilikler ve içerikler şu şekilde;

Yeni Çok Oyunculu Harita – Navy Assault –İlk olarak Call of Duty: Black Ops Cold War’da yer alan harita, oyuncuların kalplerini batacak mı yoksa yüzecek mi diye test edecek.

Yeni Çok Oyunculu Mod – Arama ve Kurtarma –Medium ve Destroy modu ile diğer modların özelliklerini taşıyan yeni modda kaos hakim olacak.

Yeni Silah ve Eklenti –Oyuncular, ilk olarak Call of Duty: Black Ops III’te yer alan bir saldırı tüfeği olan yeni FFAR 1’i kazanabilir veya RUS-79U silahı için yeni Taktik El Feneri ekini alabilirler.

Turnuva Modu Güncellemeleri – Çok oyunculu ve Battle Royale modlarında rekabet etme seçeneğinin yanı sıra yeni Yakın Dövüş Kamuflajları da oyuna ekleniyor. Ayrıca oyuncular artık 1x Call of Duty Point kuponlarını Mythic Card kutularında kullanabilecekler.

Ayrıca yeni dönemle birlikte çeşitli güncellemeler, iyileştirmeler, sezonluk görevler, çekilişler, temalı etkinlikler ve daha fazlası oyuncuların beğenisine sunulacak.

ahmetliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu