Haber

Tarihi miras en kısa gecede koşuyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yılın en kısa gecesinde 21 Haziran’da “Tarihi Miras” ana temasıyla “En Kısa Gece Eğlence Koşusu” düzenledi. Smyrna Agorası’ndan başlayıp Konak Portakal Bahçesi’nde sona eren yarış, İzmir sokaklarının tarihi ve kültürel zenginliğine tanık oldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençleri spora teşvik etmek, İzmir’i bir gençlik ve spor kenti yapmak vizyonu doğrultusunda düzenlenen koşunun startı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Orhunbilge, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Barış Erdem. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor ve Şube Müdürü Bahadır Eroğlu birlikte verdi.

Smyrna Agorası önünde ısınan katılımcılar, 2,5 kilometrelik koşuda Sinagog Caddesi, Kestane Pazarı Camii, Başdurak Camii, Hacı Salim Paşa Çeşmesi, İpek Pazarı Caddesi, Hüseyin Efendi Kuru Kahvesi, Milli Kütüphane Caddesi ve Saat Kulesi Meydanı’nı geçti. , Konak Portakal Bahçesinde ipi eline aldı. Katılımcılara hatıra madalyaları takdim edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

dogankent-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu