Haber

Tayfun Taşdemir Dünya Bilardo Şampiyonası’nda üçüncü oldu

3 Bant Dünya Bilardo Şampiyonası’nda milli bilardocu Tayfun Taşdemir, yarı finalde Vietnamlı Quyet Chien Tran’a yenilerek dünya üçüncüsü oldu. Erkekler kategorisinde Vietnamlı Phuong Vinh BAO şampiyon oldu.

Bu yıl Ankara’da düzenlenen 75. 3 Bant Dünya Bilardo Şampiyonası kadınlar kategorisindeki maçlarla devam ediyor. Kadınlar için Türkiye; Gülşen Degener, Güzin Müjde Karakaşlı’yı temsil ediyor. Türkiye Bilardo Federasyonu’nun ev sahipliği yaptığı şampiyonada kadınlardan sonra gençler ve artistik kategorilerde müsabakalar oynanacak.

ERSAN ERCAN: TÜM DÜNYADAN 24 KADIN SPORCU YARIŞACAK

Tayfun Taşdemir’in 3’üncüsü ile sonuçlanan şampiyonanın kendileri için güzel bir şampiyona olduğunu belirten Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, “Kendi tesisimizde düzenlediğimiz ve madalya kazandığımız bir organizasyondu. Geçen seneki gibi dünya şampiyonu olabilirdik ama 3. sıraya geldik.” Ve podyumda olmak çok güzel. Bugün kadınlar dünya şampiyonası başladı. Dünyanın her yerinden 24 sporcunun katıldığı bir şampiyona. Kadınlar şampiyonası 3 gün sürecek, ardından gençler ve sanat dünya şampiyonası gelecek. Toplamda 4 dünya şampiyonasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Sporcularımızın nice yarışlara katılacağını ümit ediyorum. “Milletimizi madalya ve kupalarla gururlandırıyor” dedi.

yumurtalikhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu