Teknoloji

The Thaumaturge Oynanış Fragmanı Yayınlandı

efsane oyun The Witcher’ın yeniden uyarlamasını geliştirmekFool’s Theory oyun stüdyosu, geliştirdiği sıra tabanlı izometrik rol yapma oyunu The Thaumaturge’nin resmi oynanış fragmanını yayınladı.

Fragman aracılığıyla oyunun nasıl görüneceğini, nasıl görüneceğini ve nasıl oynanış mekaniklerine sahip olacağını anlattık. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

Sıra tabanlı rol yapma oyunu The Thaumaturge oynanış fragmanı

20. yüzyılın başında alternatif bir gerçeklikte Varşova’nın bir versiyonunda geçen Thaumaturge,’ selamlayan’denilen ruh varlıkları okültistler tarafından kendi amaçları için çağrıldı ve evcilleştirildiİzometrik bir rol yapma oyunu olarak piyasaya sürülecek.

Oyunun fragmanında da görebileceğiniz üzere bir çok ruha komuta etmiş, yumruk dövüşlerine de girmiş ve Rus kontrolü altında VarşovaDünyanın çeşitli yerlerinde bir karakteri oynuyoruz.

Thaumaturge ayrıca araştırma mekaniğine sahiptir, seçim ve sonuç ahlaki kararlarve ana karakteri sorunları çözmek için farklı seçenekler açacak farklı biçimlerde geliştirme yeteneği.

Unreal Engine 5’te geliştirilen The Thaumaturge’ın çıkış tarihi şu an için belirsiz. Dilerseniz oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu