Haber

Tofaşlı sporcular gençlerle buluştu

BURSA (İGFA) – Türkiye Sigorta Basketbol Üstün Ligi’nde oynadığı son 8 maçta 7 galibiyet alan TOFAŞ Basketbol Takımı oyuncuları Boubacar Toure, Tevfik Akdamar ve kaptan Berk Uğurlu Mehmet Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Takımlar, oynamaları halinde isimlerini play-off’a yazdıracak. hafta sonu oynanacak Bahçeşehir Koleji maçını kazanın. Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen panele katıldı.

Okullarda öğrencilerle buluşarak yeni nesillere basketbolu sevdirmeyi amaç edinen kulübün başarılı sporcuları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftasında gençlerle göz göze gelirken, sporcular da okullarına veda etti. öğrenciler tarafından coşkuyla karşılanan Özdemir, okulun konferans salonunda gerçekleştirilen panelde soruları içtenlikle yanıtladı.

Son haftalarda kazandıkları galibiyetlerin oyuncu olarak kendilerine uygun bir özgüven getirdiğini belirten basketbolcular, birlikte oynamaktan keyif alan bir grup haline geldiklerini, güçlü oldukları maçlarda kırılma anlarını oynadıklarının altını çizdi. çok iyi oynadı, böylece kontrolü ellerinde tuttu ve seri galibiyetler aldı. Çok düzgün bir seyir izlediklerini ve Bahçeşehir maçını kazanarak play-off’a girmek istediklerini vurgulayan TOFAŞ basketbolcuları, Bahçeşehir Koleji müsabakası için desteğe ihtiyaçları olacağını hatırlatarak tüm Bursa’yı maça davet etti.

Panelin sonunda Mehmet Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Korucu, TOFAŞ Basketbol Takımı oyuncularına katılımlarından dolayı teşekkür ederek; öğrenciler de basketbolculardan imza almak için yarışa girdi.

Söyleşi, “19 Mayıs” anısına okul bahçesindeki Atatürk büstü önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu