Teknoloji

Unreal Engine 5 ile çalışacak Metal Gear Solid Delta: Snake Eater’ın İlk Oynanış Videosu yayınlandı: Görüntü kalitesiyle sizi kendine hayran bırakacak.

Video oyun dünyasının değerli isimlerinden biri olan Konami, bir süredir önemli bir proje üzerinde çalışıyor. Bu proje kapsamında ilk kez 1998 yılında tanıştığımız firma, Metal Dişli Katı Dizinin remake dizisi üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Yayınlanacak oyunlardan biri de Metal Gear Solid 3: Snake Eater’ın remake versiyonu. Metal Gear Solid Delta: Yılan Yiyen“.

İlk olarak mayıs ayında duyurulan Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, bugüne kadar büyük bir başarı elde etti. parça İle görünmedi. En azından bugüne kadar… Konami, yakında çıkacak oyununun ilk oyun içi fragmanını yayınladı. Yayınlanan fragman yeniden yapım yapımına ait benzersiz grafik kalitesiNeye sahip olacağınızı gösterir.

Unreal Engine 5 ile çalışacak

Tek oyunculu bir oyun olarak karşımıza çıkacak olan Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. benzersiz görüntülere Bunu önemseyen oyuncular için üst düzey bir deneyim sunacak. Çünkü bu oyun başarısını kanıtladı. Gerçekdışı Motor 5 Motorla geliştirildi. Bugün paylaşılan fragman kısa olsa da gözleriniz bayram ediyor.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater’ın 2004 yılında piyasaya sürülen remake versiyonu, konu itibariyle orijinal versiyona benzemektedir. Aynı olacak . Gelecek yıl yayınlanması planlanan oyunda askeri casus Snake’in maceralarına eşlik edeceğiz. PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için çıkacak oyunun fiyatı ve sistem gereksinimleri, henüz kesin değil.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater için hazırlanan ilk oynanış görüntüleri:

yildizeli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu