Haber

Voyah 10 ilde bayilik hedefliyor

türkiye Marcar Otomotiv A.Ş. Voyah’ın temsil ettiği premium elektrikli otomobil üreticisi Voyah, yıl sonuna kadar 10 ilde bayilik açmayı hedefliyor.

Dongfeng çatısı altındaki premium elektrikli otomobil üreticisi Voyah’ın Türkiye’de ön siparişe açtığı ilk modeli Free, kısa sürede premium E-SUV müşterilerinin ilgisini çekmeyi başardı. Voyah’ın Türkiye temsilcisi olan ve otomotiv sektöründe 35 yılı aşkın tecrübesiyle faaliyet gösteren Marcar Otomotiv A.Ş. markasının yurt genelinde geniş bir alanda hizmet verebilmesi için çalışmalarına hız vermiştir.

Marcar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Çırak

EylülTeslimatlar başlayacak

Voyah Free ile Türkiye’de premium E-SUV pazarına yeni bir soluk getirdiklerini söyleyen Marcar Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Çırak, “Bayi ağımızı genişletmek için çalışmalarımız devam ediyor. 10 farklı ilde 10 bayiye ulaşmayı hedefliyoruz. Yıl sonuna kadar toplamda.” Voyah Free’ye ilginin yoğun olduğunu vurgulayan Yavuz Çırak, “Müşterilerimiz aracı fiziki olarak görmeden ve yakından incelemeden dahi büyük bir ilgiyle bu elektrikli SUV’ye sahip olmayı talep ediyor. ülkemize getirilen, aracın heybeti ve sunduğu lüks seviyesi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.İlk siparişleri eylül ayından itibaren teslim etmeye başlayacağız.Yoğun ilgiyi de göz önünde bulundurarak, sonuna kadar 200 Voyah Bedava satışa ulaşmayı hedefliyoruz. Premium elektrikli E-SUV gibi bir segmentte yılın en iyisi.”

488 BG SUV

Voyah Free, 4905 mm uzunluk, 1950 mm genişlik ve 1645 mm yükseklik ile büyük boy SUV (E-SUV) segmentinde yer alıyor. 2960 mm dingil mesafesi ile 5 kişiye geniş yaşam kabini sunan Voyah Free, 2340 kilogram yüke sahip. Araçta sunulan adaptif havalı süspansiyonlar sayesinde kat yüksekliği 118 ile 213 mm arasında değişebiliyor.

ESSA platformu üzerinde geliştirilen tamamen elektrikli Voyah Free, toplam 360 kW (488 HP) sistem gücüne sahip olup, bunlardan biri ön aksa 160 kW, ikincisi ise arka aksa 200 kW güç aktarıyor. . Maksimum 720 Nm tork üreten sistem, Akıllı 4 Tekerlekten Çekiş Sisteminin de katkısıyla 0-100 km/s hızlanmasını 4,4 saniyede tamamlayabiliyor. Voyah Free’nin azami hızı 200 km/s’dir. WLTP normlarına göre son güncellemelerle 630 km’ye varan elektrik menzili sunan Voyah Free, şehir içi tüketim fiyatı 15,5 kWh/100 km, kombine sürüş tüketimi ise 20,2 kWh/100 km. Hızlı şarj istasyonlarında (DC), piller 45 dakikada yüzde 20’den yüzde 80’e kadar şarj edilebilir.

5 yıl araba, 8 yıl akü garantisi

Voyah, Türkiye otomotiv pazarına yeni giren bir marka olmasına rağmen satış sonrası hizmetleriyle de güven veriyor. Marcar’ın sunduğu “Geri Alım Garantisi” kapsamında 0 km olarak satılan tüm Voyah Free modelleri, distribütör tarafından bedelli olarak ikinci el olarak satın alınabiliyor. 8 yıl akü garantisi ve 5 yıl araç garantisi bulunan Voyah Free, yol yardım ve hasar hattı ile kullanıcılarının her türlü ihtiyacını karşılıyor. C-NCAP’te en yüksek 5 yıldız puanı alan Voyah Free, ön ve arka koltuklar için yan hava perdelerinin yanı sıra 6 farklı hava yastığını standart olarak sunuyor.

>

Kaynak: Carmedya.com / Araba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu