Yaşam

Yargı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Yargı 62. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Sevilen dizi Kıyamet her Pazar yeni bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimler yer alıyor. Her bölümüyle sosyal medyayı sallayan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Yargı 62. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti…

Televizyonun fenomen yapımlarının ortasında yer alan Yargı, her bölümüyle seyirciyi kendine hayran bırakıyor.

Pazar günleri yeni bölümüyle ekrana gelen dizinin 61. bölümü yayınlandı. İşte dizinin son bölümü özeti ve yeni bölümde yaşanacak olaylar ?

Serinin son bölümünde; Yekta, Ceylin ve Eren ile yaptığı iş birliği sayesinde Ömer’in gözaltına alınmasını sağlar. Ömer, karşısında Özcan ve Turgut Ali’yi görünce oldukça şaşırır.

Yekta’nın Ceylin ve Eren’in yanında bulunması Ömer’in tüm planlarını bozsa da kendini temize çıkarmanın bir yolunu bulur.

Gençler Eyüp’ten Ömer’le ilgili delillere ulaşır ama bir süre sonra ondan haber alamazlar. Bu herkesi tehlikeye atacaktır.

Dizinin yeni bölümünde yaşananları yakından takip eden Ilgaz, Turgut Ali’nin de bu işin içinde olduğunu fark eder.

Turgut Ali’nin karşısına çıkan Ilgaz, onu öldürmemesi için ikna etmeye ve bir çözüm bulmaya çalışır.

Ilgaz, Turgut Ali’yi ikna ettiğini düşünüp arkasını döndüğünde bir silah sesi duyulur. Eren’in getirdiği haber Metin ve Çınar’ı mahveder.

İşte Kıyamet 62. Bölüm Fragmanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu