Haber

Yemek için toplandılar, adeta birbirlerini yediler: Sandalye, yumruk ve taşlı kavga kameralara yansıdı

Yemek için toplandılar, adeta birbirlerini yediler: Sandalye, yumruk ve taşlı kargaşa kamerada

Didim’de otel inşaatı yemekhanesinde işçilerin kavgası tarla savaşına dönüştü

AYDIN ​​​​- Aydın’ın Didim ilçesindeki otel inşaatında çalışan personelin yemekhanedeki kargaşasında masa, sandalye, masa, çatal ve kaşıklar havada uçuştu. Saha savaşına dönüşen kargaşa an be an kameralara yansıdı.

Olay, Altınkum Mahallesi’ndeki bir şantiyede meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre; Özel bir şirkete ait büyük bir otelin inşaatında çalışan işçiler öğle yemeği molasında yemekhanede toplandı. Yemek dağıtılırken iki personel arasında tartışma çıktı. Yemek alma sırasının tartışılmasından çıktığı öğrenilen kargaşada bir anda masa, sandalye, tabldot, çatal kaşık havada uçuştu. Kafeteryada öfkelerini dışarı atamayan taraflar, dışarıda birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. İhbar üzerine bölgeye çağrılan polis ekipleri tarafından yatıştırılan öfkeli kalabalıktan 5 kişi gözaltına alındı. Saha savaşına dönüşen arbedede kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler izleyenleri şaşırttı.

Polisin gözaltına aldığı kişiler birbirlerinden şikayetçi olmayınca gözaltına alınan 5 kişi serbest bırakıldı. Kargaşadan geriye bir meydan muharebesini andıran görüntüler kaldı.

otlukbeli-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu