Haber

YETER Partisi’nden milletvekili adayına Bakan Kurum’dan yanıt! TIR saçmalığının şifresi çözüldü

İYİ Parti İstanbul Milletvekili adayı Orhun Ertürkmen, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Üsküdar Meydanı’nda TIR’la kendi seçim propagandasını yaptığını iddia etti.

İYİ PARTİ’NİN BİR MARKASI DAHA ORTAYA ÇIKTI!

Yapılan incelemede tartışmaya konu olan TIR’ın rastgele bir seçim etkinliği için kullanılmadığı ortaya çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığına ait tır, “Yüzyılın Dönüşümü İstanbul”Proje kapsamında bölgeye yerleştirildiği ve yetkililerin vatandaşları bilgilendirdiği anlaşıldı.

BAKANLIK TEŞKİLATI GÖRSELİ olmadığı anlaşıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın Üsküdar Meydanı’nda yapacağı çalışma öncesi;

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan “Yarım Bizden” kampanyası “Yarım Bizden” kampanyası kapsamında İstanbul’da yola çıktı. 3 Mayıs Çarşamba günü İstanbul Üsküdar Meydanı’nda olacak. şeklinde bilgi notu gönderdiği belirlendi.

İYİ Parti’nin seçim standı ve bakanlık tırı çevresinde yapılan taramada Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum’a ait herhangi bir görsel veya seçim pankartı olmadığı anlaşıldı.

BAKANLIK KURUMUNDAN ERTÜRKMEN’E CEVAP

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ertürkmen’e sosyal medyadan yanıt verdi, ” Sevgili genç dostum, Bu benim seçim çalışmam değil. Bakanlığımızın kentsel dönüşüm ile ilgili bilgilendirme tırı. Her yerde kentsel dönüşüme karşı olan siyasi büyüklerinizin aksine gidip bilgi alabilir, sürece katkı sağlayabilirsiniz.”ifadeleri kullandı.

 

yusufelihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu