Haber

17 Kasım Cuma Akşamı Kaçırdığınız Haberler

Dün gece neyi kaçırdınız ya da tüm detaylarıyla tekrar okuyup ‘ne oldu?’ diye merak ettiniz. Haberleri sizler için derledik.

İşte 17 Kasım Cuma akşamının kaçırmamanız gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri…

TFF, Türkiye Muhteşem Kupası finalinin Suudi Arabistan’da oynanmasına karar vermişti. Galatasaray, kupa finalinin yerinin değiştirilmesi için resmi başvuruda bulundu.

Batı Şeria’da İsrail askerleri ezan okunurken camiye ses bombası attı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM, Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel İstanbulkart çıkaracağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya’da Başbakan Scholz ile görüştü. Toplantı öncesinde gerçekleştirilen basın toplantısının sonunda Erdoğan, gazetecileri “İyi Akşamlar, İyi Geceler” diyerek selamladı.

Sosyal medya kullanıcıları, “Suç örgütüne üye olmak ve suçtan kaynaklanan malvarlığını aklamak” suçlamasıyla tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal ile ilgili ilginç bir detayın altını çizdi. Nihal Candan’ın eski arkadaşı Özden Cerrahoğlu’nun doğum gününde tutuklanması akıllara Özden’in “Karmam”ını getirdi. “Seni mahveder” sözünü getirdi…

Sosyal medya paylaşımları ve ilginç üslubuyla sıklıkla gündeme gelen müzisyen Aleyna Tilki, kasım ayında denizin keyfini çıkardı. Bikini pozlarını paylaşan Tilki’nin zayıflığı dikkat çekti.

Sıla Doğu ve Candan kardeşler hakkında yeni bir detay ortaya çıktı. Nihal Candan ve Bahar Candan’la birlikte şu sıralar cezaevinde olan Sıla Doğu’nun iki yıl önce Bahar Candan’ı taklit ettiği imajı yine gündem oldu.

AFAD’ın bilgilerine göre; Ege Denizi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6,22 kilometre olarak kaydedildi.

Ermenistan’da Erivan Devlet Üniversitesi’nin kimya bölümünde patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişinin öldüğü, 1’i ağır 3 kişinin de yaralandığı bildirildi.

İstanbul Valiliği ve AFAD 29 ile ‘turuncu’, 26 ile ‘sarı’ uyarı verirken, bir uyarı daha İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) geldi.

Hakkında açılan davalar nedeniyle Türkiye’ye gelemeyen rapçi Ezhel’den dikkat çeken bir paylaşım daha geldi.

‘Vergi kaçakçılığı’ ve ‘kara para aklama’ suçlamasıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklu avukatı Ahmet Gün’ün, Marmara Cezaevi’nden Tekirdağ Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na nakledildiği açıklandı.

‘Suç örgütüne üye olmak ve dolandırıcılık’ ve ‘kara para aklama’ suçlamalarıyla yargılanan sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan’ın tutuklanması gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Dilan Polat’ın ardından tüm gözlerin üzerinde olduğu Candan ailesinde yaşananlar hâlâ merak konusu. Kızları tutuklanan baba Hakan Candan’dan dikkat çeken bir hamle geldi.

Zonguldak’ta yaşayan vatandaşlar ayıların açlıktan ölmesinden şikayetçi. Köy sakinleri, ayıların bir anda karşılarına çıkmasından dolayı tedirgin olduklarını söyledi.

ardanuc-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu