Haber

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Şimdi yeni anayasa zamanı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Artık yeni anayasa zamanı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde uzlaşı sağlayarak, milletimizin talebi olan yeni anayasanın ülkemize kazandırılması için her türlü çabayı ve desteği vermeye çalışacağız” dedi. Toplantı.” söz konusu.

Tunç, memleketi Bartın’ın Ulus ilçesinde vatandaşlara seslendi.

5 yıl sonra seçimlerde verdikleri sözleri yerine getirmeye çalışacaklarını ifade eden Tunç, Bartın’a ve Türkiye’ye hizmet edeceklerini söyledi. Adalet hizmetlerinden adil ve etkin bir şekilde yararlanmaya çalışacaklarını belirten Tunç, her alanda gerekli adımları atacaklarını ifade etti.

Adalet Bakanı Tunç, yatırım, üretim, istihdam ve ihracatla büyüyen Türkiye’de istikrarlı gelişmeyi sürdüreceklerini vurguladı.

Türkiye’ye büyük işler kazandırmaya devam edeceklerini anlatan Tunç, şöyle devam etti:

“Seçim beyannamemizin en kıymetli kısmı adalet, insan hakları ve demokrasidir. Bu anlamda 21 yıldır sessiz devrim sayılabilecek pek çok reform ve reformu hayata geçirdik. darbeci anayasayı, darbeci ruhu ve vesayet anlayışını ortadan kaldırmak için Temel hak ve özgürlükler, bireysel başvurudan kişisel verilerin korunmasına, bilgi edinme hakkından çocuk haklarına kadar çok değerli düzenlemeleri Anayasamızda hayata geçirdik, yaşlılar, kadınlar ve engelliler. Şimdi yeni anayasa zamanı. Yeni anayasanın gerçekleşmesi için her türlü çabayı ve desteği vermeye çalışacağız.”

21 yılda Türkiye’nin demokratikleşmesi için neler yapıldığını anlatan Tunç, vatandaşların önündeki engelleri kaldırmaya, hukukun üstünlüğünü güçlendirmeye ve demokrasi çıtasını yükseltmeye kararlı olduklarını söyledi.

Türk Yüzyılının başında Türkiye’yi barışçıl bir geleceğe taşımak için her türlü çabayı göstereceklerinin altını çizen Tunç, güçlü ve etkili bir Türkiye yolunda önemli mesafeler kat ettiklerini, söz sahibi bir Türkiye olduğunu kaydetti. Dünyada.

Adalet Bakanı Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tahıl krizini çözmüş, dünyanın takdirini kazanmış bir cumhurbaşkanı olduğunu söyledi.

Tunç, konuşmasının ardından vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu