Haber

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert: ‘Takımım müthiş bir mücadele ortaya koydu’

Adana Demirspor Teknik Müdürü Patrick Kluivert, “10 oyuncu ayrıldıktan sonra takımımla daha çok gurur duymaya başladım. 11 oyuncuyla mücadele ederken rakibin hiç hücum edemediğini gördük. Bu onların hücumumuzdan korktuklarını gösteriyor.” Takımım muazzam bir mücadele verdi.”

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Tur maçında Adana Demirspor, sahasında CFR Cluj’u 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Karşılaşmanın ardından Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Patrick Kluivert ve CFR Cluj Teknik Yöneticisi Andrea Mandorlini basın toplantısında çabayı takdir ettiler. Kluivert, rakibinin oyunu ilk oyundan farklı bir sistemle oynadığını ancak bu duruma çabuk adapte olduklarını belirtti. “Goller yedik. Çalıştığımız noktalardan gol atmak güzel. İlk yarıyı önde bitirmek keyifliydi” dedi.

“2. gol üzerinde çalıştığımız bir pozisyondu” Maçın ikinci yarısında yaptıkları bir hata nedeniyle rakibe penaltı verdiklerini kaydeden Kluivert, “10 kişi kaldıktan sonra takımımla daha çok gurur duydum. 11 kişiye karşı mücadele ediyorduk rakibin hiç atak yapamadığını gördük.Durumumuz gösteriyor ki hücum oyuncularımızdan korkuyorlar.Takımım müthiş bir mücadele ortaya koydu.Yusuf ile bir aksiyon geliştirdik ve frikikten bir frikik kazandık. Güzel bir nokta. Yediğimiz gol aslında dünkü antrenmanda üzerinde çalıştığımız bir pozisyondu. Böyle kazanmak gerçekten mutluluk verici.” Adana Demirspor taraftarının muazzam olduğunu ifade eden Hollandalı teknik adam, “Otobüsle stada geldiğimizde bizi karşıladılar. Orada yaşadığımız duygular 12. adam hissi verdi. Bunu maçta da gördük. Öyleydi. Müthiş bir atmosfer. Güzel şeyler göreceğiz. Şu ana kadar bir şey başaramadık. Daha yolun başındayız. Önümüzdeki rakipleri iyi analiz ederek hazırlıklarımıza devam edeceğiz.”

CFR Cluj Teknik Müdürü Andrea Mandorlini, talihsiz bir gece geçirdiklerini belirterek, “Futbolda bazen böyle zor anlar yaşanıyor maalesef. Karşı karşıya geldiğimizde iki ayrı dikkatsizlik ve hata mağlubiyete neden oldu. Yenildik” dedi.

– Adana

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu