Teknoloji

X’e (Twitter) video indirme özelliği geldi; ancak herkes bu özelliği kullanamayacak

Yakın zamana kadar Twitter olarak biliniyordu. sosyal ağ X, artık birkaç kriter karşılandığı sürece kullanıcıların web sitesinden resim indirmesine izin veriyor.

İlk olarak, içerik oluşturucunun yayınladığı içeriği indirmesine izin verir. açıkça izin vermeli . Ayrıca, görüntüleri yalnızca web sitesine kaydetme yeteneği Blue aboneliği için ödeme yapan kişilerdendoğrulanmış kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

Elon Musk yeni özelliği kendi hesabından duyurdu ve doğrulanmış bir kullanıcının tam ekran modundayken ekranın sağ üst köşesindeki üç nokta (…) menüsüne dokunarak görsel indirebileceğini açıkladı. Ayrıca Musk, X’in yakında sadece ekrandaki içeriğe dokunup basılı tutarak görüntüleri taşınabilir cihazlara indirmeyi kolaylaştıracağını da söyledi.

Geçmişte, insanların görüntüleri kaydedebilmek için üçüncü taraf web siteleri ve uygulamaları kullanması gerekiyordu. Her zaman olduğu gibi, ödeme yapmayan kullanıcılar, X’ten içerik indirmek istiyorlarsa bu araçları tekrar kullanmak zorunda kalacaklar. Şirket, web sitesinde ücretsiz üyelerinin yeteneklerini sınırlarken, özellikle ödeme yapan üyeler için yeni özellikler yayınlama stratejisi izliyor. . Temmuz ayında, ücretsiz kullanıcıların spam sorunlarını ele almak için gönderebilecekleri DM sayısını sınırlayacağını duyurdu ve ayrıca önceden doğrulanmamış kullanıcıların görebileceği gönderi sayısını günde 600 ile sınırladı.

Bu ortadaki X, doğrulanmış kullanıcıların 25.000 karaktere kadar gönderi göndermesine izin verildi ve üç saate kadar uzunluktaki görüntüleri yayınlamalarına izin verdi. Daha yakın zamanlarda, Blue abonelerine hizmet için ödeme yaptıklarını açıkça belirtmek istemezlerse. Mavi onay işaretlerini gizleme seçeneği de sunuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu