Haber

Adana’da kaza sonrası silahlı saldırı: Motosikletli sürücü ve baba-oğul yaralandı

ADANA’da, önce motosiklete ardından başka bir otomobile çarpan otomobil sürücüsü Veli Ergüden (25), kaza mahallinde baba ve oğul yakınlarının silahlı saldırısına uğradı.

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Sarıçam ilçesi Sezai Karakoç Bulvarı üzerinde meydana geldi. Veli Ergüden idaresindeki otomobil kontrolden çıkarak 80 BE 360 plakalı motosiklete çarptıktan sonra karşı şeride geçerek başka bir otomobile çarptı. Kazada orta refüje çarpan otomobilde bulunan Ergüden ile devrilen motosikletteki isimleri açıklanmayan baba ve oğul yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı ile kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazayı haber alan baba-oğul yakınları da olay yerine geldi. Sürücü Ergüden ile tartışan şahıslar daha sonra tabancayla ateş ederek kaçtı. Yaralı baba-oğul ve karnından tabancayla yaralanan Ergüden, ambulanslarla Adana Kent Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, silahlı saldırının faillerini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

demrehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu