Yaşam

İkizler Burcu’nun İzlemekten Keyif Alacağı Filmler

Merhaba. Tanıdığım tüm İkizler insanları çok güçlü ve aktif insanlar. Hareketsiz olmaları ve pratik zekaları ile çevrelerindeki insanların dikkatini çekmeyi her zaman bilmişlerdir. Peki, 21 Mayıs-21 Haziran arasında doğan İkizler burcu sinemada hangi filmleri izlemeyi sever? Listeye bir göz atalım.

İkizler son derece mutlu ve halinden memnun görünümleriyle ünlüdür. Ama bir anda mutsuz olma özellikleri de var. Hayattan nasıl zevk alacaklarını bilirler ve çok pratiktirler. Onları tanımlayan ifade “bence” dir.

İkizler burcu insanları, etraflarındakiler tarafından yanlış anlaşılmaya çok eğilimlidir. Çekici ve akılcı yapıları sayesinde bu yanlış anlamaların üstesinden gelebilirler. Gelin bu en hareketli ve içine kapanık İkizler burcunun sevebileceği sinemalara bir göz atalım.

24. Gün Doğmadan Önce (1995)

Genç bir adam ve kadın Avrupa’da bir trende tanışırlar ve sonunda Viyana’da birlikte bir akşam geçirirler. Ne yazık ki ikisi de bunun birlikte geçirdikleri tek gece olacağını biliyorlar.

Yönetmen: Richard Linklater

Oyuncular: Ethan Hawke, Julie Delpy, Andrea Eckert

23. Mulholland Yolu (2001)

Film, Los Angeles’a gelip teyzesinin evinde kalan Betty Elms isimli bir aktrisin hafızasını kaybederek evde saklanan Rita ile karşılaşmasını konu alıyor.

Yönetmen: David Lynch

Oyuncular: Naomi Watts, Laura Harring, Justin Theroux

22. Bir Hırsızı Yakalamak İçin (1955)

Film, eski işine döndüğünden şüphelenildikten sonra masumiyetini kanıtlamak için yola çıkan emekli bir mücevher hırsızını konu alıyor.

Yönetmen: Alfred Hitchcock

Oyuncular: Cary Grant, Grace Kelly, Jessie Royce Landis

21. Bu yüzden Baltalı Bir Katille Evlendim (1993)

Bağlanma sorunu yaşayan bir şair, hayallerindeki kadınla evlenir, ancak karısı ona en büyük kabusunu yaşatmaya başlar. San Francisco’lu bir şair olan Charlie’nin karısı hiç de göründüğü gibi değildir.

Yönetmen: Thomas Schlamme

Oyuncular: Mike Myers, Nancy Travis, Anthony LaPaglia

20. Zıplayan Jack Flash (1986)

Bir New York bankasında çalışan Amerikalı bir bilgisayar dehası, yanlışlıkla bir İngiliz casusundan şifreli bir mesaj aldıktan sonra aniden uluslararası casusluk dünyasına atılır.

Yönetmen: Penny Marshall

Oyuncular: Whoopi Goldberg, Stephen Collins, John Wood

19. Çatlak Profesör (1963)

Ürkek, miyop bir kimya öğretmeni, onu tatlı ve güzel bir Romeo’ya dönüştürebilecek sihirli bir iksir keşfeder. Karışım, en utanç verici zamanlarda gücünü kaybetmeye başlayana kadar iyi çalışır.

Yönetmen: Jerry Lewis

Oyuncular: Jerry Lewis, Stella Stevens, Del Moore

18. Yayın Haberleri (1987)

Jane Craig, hayatını ticarete adamış yetenekli bir televizyon programı yapımcısıdır. Tüm zamanını işte geçiren Jane’in en yakın kişisi, en yakın arkadaşı ve iş arkadaşı Aaron Altman’dır ve Jane’e gizliden gizliye aşıktır.

Yönetmen: James L. Brooks

Oyuncular: William Hurt, Albert Brooks, Holly Hunter

17. Oyun (1963)

Regina, kocasından boşanmak üzereyken, ikisi için tüm parayı bozdurduğunu ve öldürüldüğünü öğrendiğinde. Üstelik bu para da zayi oluyor. Regina, her 15 dakikada bir adını değiştiren ve kocasının parasını çalmış olabilecek Peter Joshua ile tanışır. Peter’ın suç ortakları, paraları da çalındığı için paranın nerede olduğu konusunda çok endişelidir. Herkes Regina’nın paranın yerini bildiğini düşünürken paranın peşinde olanlar ölmeye başlayınca işler karışır.

Yönetmen: Stanley Donen

Oyuncular: Cary Grant, Audrey Hepburn, Walter Matthau

16. Ucuz Roman (1994)

Sinema tarihindeki bu kült film, iki mafya tetikçisi, bir boksör, bir gangster ve karısı ile bir çift restoran haydutunun iç içe geçmiş dört şiddet öyküsünü anlatıyor.

Yönetmen: Quentin Tarantino

Oyuncular: John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson

15. Küçük Deniz Kızı (1989)

Film, insan olmak ve bir prensin sevgisini kazanmak için Faustvari bir pazarlık yapan bir denizkızı prensesini konu alıyor. Deniz kızının sesini verdiği bu pazarlık sonucunda bir çift bacağı olur ve güzeller güzeli insan prensin dünyasına adım atma şansına sahip olur.

Yönetmenler: Ron Clements, John Musker

Oyuncular: Jodi Benson, Samuel E. Wright, Rene Auberjonois

14. Yolculuk Tutkusu (2012)

Aniden işsiz kalan Manhattanlı bir çift, alternatif yaşam seçeneklerini araştırır ve sonunda özgür aşkın hüküm sürdüğü kırsal bir komünde yaşamayı denemeye karar verir.

Yönetmen: David Wain

Oyuncular: Jennifer Aniston, Paul Rudd, Malin Akerman

13. Cenazede Ölüm (2007)

İngiliz rahibin ölümüyle oğulları Daniel ve Robert, ailelerin dağılmaya başladığına tanıklık eder. Ancak ölenlerin yasları sürerken ortaya çıkan bir yabancı, babalarıyla ilgili bir şey söyleyince iki genci şoke eder. Yabancıya göre babaları eşcinsel.

Yönetmen: Frank Oz

Oyuncular: Matthew Macfadyen, Peter Dinklage, Ewen Bremner

12. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin (2010)

Ejderhaları avlama arzusu olan talihsiz genç bir Viking, genç bir ejderhanın beklenmedik arkadaşı olur ve yaratıklarda sandığından daha fazlası olabileceğini öğrenir.

Yönetmenler: Dean DeBlois, Chris Sanders

Oyuncular: Jay Baruchel, Gerard Butler, Christopher Mintz-Plasse

11. Aslında Aşk (2003)

Film, aşk hayatlarıyla boğuşan birbirinden çok farklı sekiz çiftin hayatlarını, hepsi biraz bağlantılı ve bir şekilde bağlantılı çeşitli hikayelerle takip ediyor. Hikayelerin tümü, Noel’den önceki çılgın ay boyunca Londra, İngiltere’de geçiyor.

Yönetmen: Richard Curtis

Oyuncular: Hugh Grant, Martine McCutcheon, Liam Neeson

10. Yazın 500 Günü (2009)

Ruh eşi olduğuna inandığı kız tarafından terk edildikten sonra Tom Hansen, işlerin nerede ters gittiğini ve onu nasıl geri kazanabileceğini anlamaya çalışmak için aralarındaki bağ üzerine kafa yorar.

Yönetmen: Marc Webb

Oyuncular: Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt, Geoffrey Arend

9. Annie Salonu (1977)

Filmde, boşanmış bir Yahudi komedyen olan Alvy Singer, önceki evliliklerinde olduğu gibi gece kulübü müzisyenliği yapmak isteyen eski kız arkadaşı Annie Hall ile ani ilişkisini anlatıyor.

Yönetmen: Woody Allen

Oyuncular: Woody Allen, Diane Keaton, Tony Roberts

8. Prestij (2006)

Trajik bir kazanın ardından, 1890’ların Londra’sında iki sahne sihirbazı, birbirlerini yenmek için sahip oldukları her şeyi feda ederek nihai illüzyonu yaratmak için bir savaşa girerler.

Yönetmen: Christopher Nolan

Oyuncular: Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson

7. Bulut Atlası (2012)

Film, bir ruhun katilden kahramana dönüşmesi ve bir ustalık eyleminin yüzyıllar boyunca bir devrime ilham kaynağı olurken, kişisel yaşamların eylemlerinin geçmişte, şimdide ve gelecekte birbirini nasıl etkilediğinin öyküsünü anlatıyor.

Yönetmenler: Tom Tykwer, Lana Wachowski, Lilly Wachowski

Oyuncular: Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant

6. Anne (2019)

Film, işinde oldukça başarılı olan bir suikastçı kadının hikâyesine odaklanıyor. Anna Poliatova bir suikastçı ama sıradan bir suikastçı değil. Çarpıcı sevimliliğinin altında, dünyanın en korkulan hükümet suikastçılarından biri olmasıdır.

Yönetmen: Luc Besson

Oyuncular: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans

5. Üç Özdeş Yabancı (2018)

1980 yılında New York’ta, hepsi evlat edinilmiş üç genç adam birbirleriyle tanışır ve doğumda ayrılan üçüz olduklarını öğrenirler. Ancak sebebi bulma arayışları, garip ve meşum bir gizeme dönüşür.

Yönetmen: Tim Wardle

Oyuncular: Robert Shafran, Michael Domnitz, Howard Schneider

4. Biz (2019)

Jordan Peele tarafından yazılan ve yönetilen film, Adelaide Wilson ve onun barışçıl ailesinin, bir grup tehditkar görsel ikizi tarafından istila edilmesi etrafında dönüyor.

Yönetmen: Jordan Peele

Oyuncular: Lupita Nyong’o, Winston Duke, Elisabeth Moss

3. Arama (2018)

David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca yerel bir soruşturma açılır ve olaya bir dedektif atanır. Film, kayıp kızını bulmak için bilgisayarda arama yapmaya başlayan bir babanın yaşadıklarını konu alıyor.

Yönetmen: Aneesh Chaganty

Oyuncular: John Cho, Debra Messing, Joseph Lee

2. Yakut Kıvılcımları (2012)

Film, bir yazar bloğuyla mücadele eden bir romancının alışılmadık bir biçimde romantizm bulmasını konu alıyor. Muharrir kendisini seveceğini düşündüğü bir kadın karakter yaratır ve sonra onun var olmasını ister.

Yönetmenler: Jonathan Dayton, Valerie Faris

Oyuncular: Paul Dano, Zoe Kazan, Annette Bening

1. Senden Nefret Ettiğim 10 Şey (1999)

Bianca herkesi büyüleyen sevimli bir kızdır. Ablası ise hayatı boyunca hiçbir erkekten hoşlanmamıştır. Bianca’nın hayatı da ablasının bu özelliğiyle şekilleniyor. Çünkü babasının koyduğu kurala göre birinin sevgilisi varsa diğerinin de sevgilisi olmalı ve Bianca’nın ablasının gözleri yok.

Yönetmen: Gil Junger

Oyuncular: Heath Ledger, Julia Stiles, Joseph Gordon-Levitt

Şimdiden doğum gününü kutlar, sağlıklı bir ömür dilerim. Peki yukarıda sıraladığım sinemalardan hangilerini izledin sevgili İkizler? Yorumlarını bekliyoruz.

pazaryoluajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu