Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, Başakşehir’de gençlerle buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye’de gençlerin sadece siyasette değil her alanda söz sahibi olacağına inandıklarını, bunun önünü açtıklarını ve her türlü imkanları seferber ettiklerini söyledi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Kurtulmuş, partisinin Başakşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Kayaşehir Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen Gençlik Buluşması’nda, AK Parti’de gençlerin siyasete atılma yolunun ne olduğunu anlattı. Parti döneminin taşları atıldı ve bu Türkiye’deki başarılardan biri oldu.

Gençlerin toplumun tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yetişeceğine inandığını vurgulayan Kurtulmuş, “Kendinizi iyi eğitin ve önünüzdeki fırsatları iyi değerlendirin.” bir öneride bulundu.

Türk gençliğinin dünyanın diğer ülkelerindeki gençlerden hiçbir şekilde aşağı olmadığını vurgulayan Kurtulmuş, gençlere baktığında güçlü ve büyük bir Türkiye gördüğünü söyledi.

Kurtulmuş, konuşmasının ardından AK Parti Başakşehir Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Gülüyen moderatörlüğünde gençlerin sorularını yanıtlayarak, muhalefet partilerinden gençlere “Ülkeyi yönetmekten ne anlıyorlar?” ifadesini kullananlar olduğunu söyledi.

Kurtulmuş, “Kimse Türkiye’de yönetmeyi kendi hakkı olarak görmesin. Bu ülkenin nüfusu o kadar genç ki, inşallah gençlerimiz sadece siyasette değil, ekonomide, ekonomide, her alanda söz sahibi olur. Türkiye’nin siyaset, kültür ve sanatının yıldızı olacak insanlar olacaktır.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Türkiye milletinin CHP zihniyetine hiçbir zaman fırsat vermediğini ve vermeyeceğini kaydeden Kurtulmuş, “İnşallah Recep Tayyip Erdoğan sandıktan yeniden cumhurbaşkanı çıkar.” dedi.

Programa Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas ve AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek de katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu