Haber

AK Parti Milletvekili Şahin Tin; “Güven ve istikrarı koruyacağız”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Ekonominin çarklarını kesintisiz döndürmek için büyük bir gayret ve işbirliği içindeyiz. Kadim medeniyetimizin geleneği ahiliği birlikte yaşatacağız. Güven ve istikrarı hep birlikte koruyacağız” dedi.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Lideri Mehmet Ali Erbeği ve idare şurası üyeleriyle bir ortaya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, lider ve idare konseyi üyeleri ile oda liderlerine vazifelerinde muvaffakiyetler diledi. Esnaf ve sanatkarın Türkiye’nin ilerlemesine büyük katkı sunduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin; “Kentimizin gelişmesi, kalkınması ve daha güçlü noktaya ulaşması ortak gayemiz. Bu şuurla elbirliği içinde güzel ve başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

“Esnafımızın her daim güçlü olmalı”

Esnaf ve sanatkarı gereksinim durumlarına nazaran her periyot desteklediklerini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Zaman vakit esnaf temsilcilerimiz ve esnaflarımız ile bir ortaya geliyoruz. Onları dinleyip, sorunlarına tahliller arıyoruz. Taleplerinin yakın takipçisi oluyoruz. Esnafımız, ülkemiz iktisadının bel kemiğidir. Çaba eden, alın teri döken, üreten, helal rızık peşinde koşan esnafımızın muvaffakiyetleri ülkemizin başarısıdır. Dürüst ticaret anlayışıyla ülkemizin parlak yarınlarına umut olan esnafımızın yanında yer almak geleceğin inşasında kıymetli bir mihenk taşıdır. Omuz vereceğiz, gücüne güç katacağız ve esnafımızın zorunu kolay etmek için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Bu toprakları bereketli kılan, alın teri döken insanlarımızın fedakar emeğidir. Birlikte emek vererek, çalışarak, aşamayacağımız mahzur, varamayacağımız menzil yok. İnsanlarımızın refah düzeyini korumak için hepimiz üzerimize düşen her ne varsa yapmak için çalışıyoruz. İşbirliğini önemsiyoruz. İşbirliğinin sonucunda doğan güç birliği ile her zorluğun üstesinden gelebilecek iradeye de sahibiz. Esnafımızın varlığını koruyacağız ve gücünü büyütmeye azimle devam edeceğiz” diye konuştu.

“Esnafımız için imkanlar seferber edildi”

Esnaf ve sanatkarların bu toprakların harcı olduğunu belirten Şahin Tin, şöyle konuştu:

Devletimiz muhtaçlık duyulan tüm imkanları esnafımızla bölüşmeyi sürdürüyor. Bilhassa salgın devri başta olmak üzere global meşakkatlerin baş gösterdiği kuvvetli periyotlarda esnafımızı hiç yalnız bırakmadık. Uygun şartlarda kredi imkanı sunulması, ödemelerin ötelenmesi, borçlarda faizlerin silinmesi, mal ve hizmet alımlarında kullanabilmeleri için ticari kredi kartı tanımlanması, işe devam takviyesi, ekonomik istikrar kalkanı, teminat yetersizliği olan firmalar için KGF dayanaklı kredi imkanı, finansman dayanakları ve daha birçok kolaylığı esnafımıza sunduk ve sunmaya da devam ediyoruz. Ticari faaliyetleri olumsuz etkileyecek her konunun önüne geçmek için gerekli olan adımları attık. Esnaf ve sanatlarımız kendi yaşadığı düşüncelere karşın etrafındakilere de el uzatmayı hiçbir vakit ihmal etmez. Gani gönüllüdür, yardımseverdir, fedakardır, imkanlarını bölüşmesini bilir. Bu anlayış Ahilik geleneğimizin de bizlere en kavi mirasıdır. Bu vesileyle bir sefer daha başta Mehmet Ali liderimiz olmak üzere tüm oda liderlerimize ve idarelerine görevlerinde muvaffakiyetler temenni ediyor, esnafımıza bol ve bereketli yarar, huzurlu çalışmalar diliyorum” dedi.

Milletvekili Şahin Tin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti tabir eden Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Lideri Mehmet Ali Erbeği, idare konseyi üyeleri ve bağlı oda liderleri ismine teşekkürlerini sundu. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu