Haber

AK Parti Uşak İl Örgütü, 31 Mart 2024 seçimleri için belediye başkan adaylarını açıkladı.

AK Parti Uşak İl Örgütü, 31 Mart 2024 seçimleri için 5 ilçe ve 5 beldenin belediye başkan adaylarını açıkladı.

AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın 31 Mart 2024 yerel ve idari seçimleri için belediye başkan adaylarının tanıtımı amacıyla Yeni Kapalı Spor Salonu’nda Aday Tanıtma Toplantısı düzenlendi. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bahri Yalçın, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkanı Adayı Mehmet Çakın, AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. Yoğun ilgi gören aday tanıtım toplantısı İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Burada açılış konuşmasını yapan Uşak Belediye Başkanı ve AK Partili Uşak Belediye Başkanı Adayı Mehmet Çakın, görev yaptığı 5 yılda zorluklara rağmen hayata geçirdiği projelerden memnun olduğunu belirterek, “Görevi üstlendik” dedi. Grubumuzla birlikte yaşadığımız tüm zorluklara karşı 2019 yılında milletimizin emaneti olarak aldığımız Uşak Belediye Başkanımıza güveniyoruz.” Ancak son 5 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın hizmet ve çalışma politikası anlayışıyla, güvenin hakkını vererek çalışmalarımızı sürdürdük. Tüm bu süreçte bu kadar zorluklara rağmen bu hizmetleri nasıl yaptığımızı sorduklarında 3 şey söylüyoruz. Bunlardan biri de Belediyemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları aşmak için arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz tasarruf tedbirleri almaktır. Bir yandan da belediyemize yeni kaynaklar yaratıyorduk. Ayrıca merkezi yönetimimize uyumlu bir belediye olmanın avantajlarını şehrimize yansıtmak amacıyla değerli milletvekillerimiz, il başkanlarımız ve teşkilatımızla birlikte Ankara’nın kapılarını sık sık ziyaret ederek şehrimize hem maddi hem de manevi olarak güçlü bir destek verdik. manevi olarak tüm bakanlıklarımızdan işlerimizin yürütülmesi açısından. Kazandık. Gerçekleştirdiğimiz projelerin önemli bir bölümünde bakanlığımızdan, hükümetimizden ve tabii ki Cumhurbaşkanımızdan büyük destek gördük. Ayrıca üçüncü olarak bu dönemde çevremizdeki yetenekli hayırseverlerden çok önemli destek aldık. “Uşak tarihinde belki de ilk defa belediye adına hayırseverlerin katkılarıyla birçok projeyi hizmetinize sunduk” dedi.

“Bu kürsüden bir kez daha tüm zulme ve zalimlere lanet ediyorum.”

İsrail’in Filistin’e yönelik zulmüne karşı Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan dışında mücadele ettiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bahri Yalçın, “Bütün bu yatırımları yaparken bizi motive eden, ayakta tutan neydi? Davamıza olan inancımız ve kararlılığımız” dedi. Bu davanın önderi Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu bizi ayakta tutuyor. Dünyanın her yerinde yaşanan insanlık dramlarına karşı Sayın Cumhurbaşkanımız sesimizi yükseltiyor. Bir mazlumun canı yansa bile Cumhurbaşkanımız onu yüksek sesle savunur. Bir hastalık trajedisidir. yanıbaşımızda oluyor. İsrail dünyanın gözünün içine bakıyor. Gerisi bu katliama devam ediyor. 27 bin Filistinli hayatını kaybetti. Hangi ülkeler ses çıkarıyor, hangi başkan Filistin için savaşıyor? Başkasını göremezsiniz. Bu saflarda Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan’dan daha fazlası var. Çünkü Batı’nın ve Avrupa’nın sözleri verildi veya sözler ödenmedi. “Onların İsrail’e borçları var. İnsan hayatını savunacak yüzleri yok. Bu kürsüden tüm zulme ve zalimlere bir kez daha lanet ediyorum.” dedi.

“Halka Hizmet Hakka Hizmettir”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bahri Yalçın, tüm zorluklara rağmen milli irade bayrağını yüksekte tuttuklarını belirterek, “Demokrasilerde her seçim, vatandaşların, ülkeyi yöneten hükümetlerden ya da yerel yönetimlerden hesap sorduğu kritik bir eşiktir. illerinde muhasebe ve denetim görevlerini yerine getirirler. Çok partili hayata geçişten sonra ilk kez 1950 yılında yapılmıştır.” Yerel yönetim seçimleri bugüne kadar 14 kez tekrarlandı. İnşallah 31 Mart’ta çok partili dönemin 15’inci belediye başkanlığı seçimini yine bir demokrasi şöleni olarak gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz 21 yılda çeşitli vesayet baskılarına, terör örgütlerinin saldırılarına, çeşitli darbe girişimlerine, darbe girişimlerine maruz kaldık. ve emperyalistlerin saldırıları. Bütün oyunlarına rağmen milli irade bayrağını hep yüksek tuttuk. Bu çabamızın son örneğini 14-28 Mayıs 2023 seçimlerinde tüm vatandaşlarımızla el ele verip, Allah’ın izniyle 31 Mart’taki yerel yönetim seçimlerinden de başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Bizim sorunumuz mümkün olan tüm belediye liderlerini kazanmaktır. sorun değil. Bizim sorunumuz, ülkemizi hak ettiği konuma yükseltmek sorunudur. 31 Mart bize bu anlamda güç, kuvvet ve takviye verecektir. Halka hizmet, Allah’a hizmettir diyerek, öncelikle şehirlerimizde başarılarımızla milletin gönlüne girdik. “İktidara geldikten sonra da aynı duyguyla yatırımları, çalışmaları, hizmetleri vatanın her noktasına taşıdık” dedi.

“Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bahri Yalçın şöyle devam etti: “Bu nedenle mağdur edebiyatı yazanların aksine biz ufkumuzu olabildiğince geniş ve derin tutmaya çalıştık. Türkiye’yi ayakta tutan temel değerlerimizi pekiştirme noktasında, Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devletten bahsediyoruz.” Gerekli adımları attık ve atmaya devam ediyoruz. Şehirlerimizi algı belediyecilikten kurtarıp gerçek belediyecilikle tanıştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 31 Mart’a kadar gelmeyenlere gideceğiz, küsenlerle barışacağız, sevmeyenleri sevdireceğiz. Her konuta, her işyerine gireceğiz. Kimsenin gönlünü kazanmadık, kararsız bırakmayacağız. İkna edeceğiz. Kimseyi ihmal etmeden, teker teker herkesin gönlüne gireceğiz. Seçimin kazanıldığını sandıkta bileceğiz. Sizlerden, seçim gününe kadar her anınızı değerlendirmenizi, seçim gününde de sandıklara sahip çıkmanızı, bunu bir onurumuz olarak görmenizi rica ediyoruz. Ülkemiz için değerli bir dönemde gerçekleştireceğimiz 31 Mart 2024 seçimlerinde gerçek belediyecilik devreye girecek. Hazır ve kararlı olduğumuz için gidiyoruz. Bu nedenle Türk asrının şehirlerine hazır ve kararlı olduğumuzu söylüyoruz. Katılım, şeffaflık ve hesap verebilirlik. Dayanıklı şehirler. Şehir ve çevresi. Sosyal refah, öncelikli kentsel ekonomiler. Duyarlı ve kapsayıcı sosyal belediyecilik. Kültür üreten şehirler. Hizmet ve çalışma belediyeciliği yerelde temelimizi oluşturuyor. Ülkemizin ve şehirlerimizin ihtiyaçlarına, milletimizin beklentilerine odaklanıyoruz. “Ülkemizi her koşulda ve her alanda çalışma ve hizmet politikasıyla geliştirmeye, büyütmeye ve güçlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Uşak Belediye Başkanlığı’na aday gösterildiği açıklandı. Bugün ilçe ve belde belediye başkan adayları Banaz Mehmet Cevizci, Eşme Hacı Mustafa Çetin, Karahallı Ali Topçu, Sivaslı Bahri Azatçam, Ulubey Veli Koçlu, ilçelerde ise Kızılcasöğüt Güngör Oral, Pınarbaşı Mehmet İncekara, Selçikler Osman Bulut, Tatar Zafer Gün. ve Oktay Yeleğen’de. Sert olduğu açıklandı. – UŞAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu